Оферти

Перу, почивка, която няма да забравите

   
Перу, почивка, която няма да забравите

Оферта - Подробности

Мечтите са много силна мотивация и предизвикателство едновремено! И една от тях – ПЕРУ, е на път да се сбъдне!

С тази специална програма от списъка с мечти, ще успеем заедно да се докоснем до най-ценните шедьоври, завещани на човечеството от древната цивилизация на инките. Ще обходим и крайбрежието, и Андите, и джунглата на Перу. Ще се загубим в пустинята Серо Бланко. Ще докоснем с пръсти прозрачните води на най-високо разположеното плавателно езеро в света Титикака. Ще се доближим до територията на най-голямата и величествена птица в света – южноамериканския кондор. Ще редуваме десетки микроклиматични зони, като ще смяняме яке с качулка и бански сет за термалните извори. Ще се дивим на толкова различни пейзажи и уникални гледки, че ще се почувстваме като на експедиция на половината земно кълбо. Няма да ни убегне и уникалното гостоприемство и богатите кулинарни традиции, виното, традиционния коктейл Pisco Sour.

Ако сме предизвикали с нашия разказ желанието за истинско приключение, то незабавно потърсете любимото си пончо и ни се доверете!

Ще започнем нашето пътешествие в столица Лима, ще се издигнем над известните линии на Наска. Ще попътуваме вълшебно с известния влак PeruRail Titicaca, ще видим едно от най-новите чудеса на света – Мачу Пикчу!
Спираме до тук, защото човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му!

Дата:

07 Септември 2024 – 22 Септември 2024

За да прочетете цялата информация кликнете на файла:

2024_20.11_PERU_ФИНАЛНА-АВТОРСКА-ПРОГРАМА.pdf

За повече информация вижте ТУК.