Новини Транспорт

Фрапорт подкрепя създаването на фонд за развитие на Летище Бургас

   
Фрапорт подкрепя създаването на фонд за развитие на Летище Бургас

Във връзка с медийни публикации за създаване на сдружение с нестопанска цел "Фонд за развитие на летище Бургас", по инициатива на кмета на Община Поморие – Иван Алексиев, с председател на бъдещото сдружение – кметът на Община Бургас – Димитър Николов, "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" АД активно приветства конструктивния диалог и дискусии по работни предложения за развитието на Летище Бургас. Това съобщиха от концесионера на аерогарата.

Подобен подход на откритост и сътрудничество е неизменна част от корпоративната политика на компанията, която тя следва в дейността си за по-добра свързаност и достъпност на Летище Бургас и популяризиране на Българското Черноморие.

„Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД изрично заявява желанието си да участва и да окаже финансова подкрепа на бъдещото сдружение, както и готовността си да бъде част от него, допринасяйки за развитието на целогодишния трафик на Летище Бургас.

Вярваме силно, че всеки един важен проблем, касаещ местните общности, може и следва да бъде разрешаван своевременно и конструктивно чрез подобни работещи решения и полезни инициативи. За да продължи ангажимента си да създаде по-добро обществено разбиране за развитието на Летище Бургас, “Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД ще продължи да комуникира подробно всички бъдещи стъпки в тази посока с медиите, общините и заинтересованите страни от туризма, допълват от концесионера.