Транспорт

България Еър е основен партньор на изложението Ваканция и СПА Експо

   
България Еър е основен партньор на изложението Ваканция и СПА Експо

В периода 13-15 март „България Еър“ взима участие в 40-ото юбилейно издание на международното туристическо изложение „Ваканция & СПА Експо 2024“, събиращо на едно място представители на туристическия сектор от различни държави.

Екипът на авиокомпанията ще ви очаква на мащабнототуристическо изложение „ВАКАНЦИЯ & СПА“, провеждащо се в Интер Експо Център - гр. София, в качеството си на национален превозвач на страната.

В зала 3, на щанд D11 посетителите на международното изложение може да открият обособената зона на „България Еър“, където да получат актуална информация за полетната програма, както и отговор на всички свои въпроси, свързани с вълнуващи дестинации и директните линии на авиокомпанията.

Като представител на авиационната индустрия в международния туристически форум „Ваканция & СПА Експо 2024“, авиокомпанията ще сподели актуални новини, свързани с оперирането на редовните си линии,новото лятно разписание, информация за предимствата и удобствата на модерните самолети Airbus A220 в своя въздушен флот, както и богатото портфолио от предлагани услуги.

Заповядайте на изложението и нека поговорим за пътувания!

„България Еър“ се стреми да предостави на пътниците най-добрите условия за приятни полети с новите си модерни самолети от последно поколениеAirbus А220. Клиентите на авиокомпанията имат бърза и лесна опция за заявка на допълнителен багаж и избор на място в пътническата кабина онлайн. Повече информация относно всички предлагани допълнителни услуги може да намерите ТУК.