Новини Събития

Курортите ни от Южното Черноморие с обща туристическа реклама

   
Курортите ни от Южното Черноморие с обща туристическа реклама

Общините Бургас, Поморие, Приморско и Царево презентираха най-новия си рекламен видеоклип, насочен към пазари Великобритания и Централна Европа и цели да представи възможностите за туризъм по Южното ни Черноморие. Клипът е реализиран по „Програма за финансиране на маркетингови дейности на туристически услуги в черноморските общини в Република България“ на Министерството на туризма и бе представен по време на най-голямото туристическо изложение у нас Ваканция & СПА Експо 2024.

Атрактивното видео представя красивата ни природа, богатата история и възможностите както за семейна почивка така и за туристите търсещи адреналин.

Събитието се състоя на щанда на Община Бургас в присъствието на бургаския заместник-кмет по спорт и туризъм Манол Тодоров, директорът на Общинско предприятие „Туризъм“ Радосвета Стюърт, кмета на Община Царево Марин Киров и представители на общините-партньори по проекта Поморие, Приморско, Царево. В него участват още Несебър и Малко Търново. Видеото разкрива потенциала на региона и предлагане на уникален туристически продукт, обединяващ района на Странджа и морските общини.