Новини Хотели

Хотелската верига Хаят показа екипа си в България

   
Хотелската верига Хаят показа екипа си в България
Франциско Рамос представи екипа на Хаят у нас
  Мирослав Иванов

Световната хотелска верига "Хаят" (Hyatt) показа екипа си на бизнес закуска с туроператори и организатори на събития в столичния Hyatt Regency Sofia. Директор на операциите в Hyatt Inclusive Collection България е испанецът Франциско Рамос, Валя Вълчева - директор „Продажби“, Пламена Пенкова – мениджър „Продажби за България“, Десислава Шаркова – маркетинг директор, Анна Борисова – мениджър „Приходи“, Велимира Евтимова – мениджър събития, и Дияна Зайкова – мениджър продажби.

Българските експерти във веригата

Офисите на „Хаят“ са в София, Варна и Бургас и ще съдействат за настаняване на туристи и организирането на събития в хотелите на веригата в България, каза Франциско Рамос. Валя Вълчева обяви, че всички морски хотели ще отворят за новия сезон на 1 май 2024 г. Всички комплекси са подходящи за конференции, семинари, тим билдинги, за настаняване на спортни отбори, тъй като има в близост до тях спортни игрища. Освен това предлагат зони за СПА и релакс.

Hyatt Hotels Corporation откри хотелите Secrets Sunny Beach Resort & Spa и Dreams Sunny Beach Resort & Spa в курорта Слънчев бряг, а в Обзор са AluaSun Helios Beach и Alua Helios Bay, с което Inclusive Collection, част от World of Hyatt, навлезе в трета европейска държава, допълвайки вече съществуващото присъствие на all-inclusive брандовете на Hyatt в Испания и Гърция. Всеки един от четирите хотела приема резервации чрез каналите на Hyatt, а членовете на програмата за лоялност World of Hyatt могат да печелят и използват своите точки в новите български обекти.

Новите крайбрежни обекти подсилиха присъствието на бранда Hyatt в България, като под него оперират още столичния Hyatt Regency Sofia и Hyatt Regency Pravets Resort в Правец, който разполата с голф игрище и голям СПА център.

Мирослав Иванов