Новини Транспорт

Celestyal добавя още дати за плавания в програмата си за 2025 г.

   
Celestyal добавя още дати за плавания в програмата си за 2025 г.

Celestyal обогатява графика си за 2025 г., като увеличава броя на плаванията по маршрутите „Раят на Адриатика“ и „Desert Days”.

И двата маршрута са на кораба Celestyal Journey, който е с капацитет 1260 гости. Първото плаване по „Раят на Адриатика“ беше по-рано този месец, а дебютът на „DesertDays” е планиран за 9 ноември 2024 г.  

Представянето на двата маршрута предизвика голям интерес и положителна обратна връзка от гостите на Celestyal и затова компанията добавя 5 нови плавания към програмата си за 2025 г.  Едновременно с това Celestyal предлага и допълнителни възможности за три- и четиридневни круизи по маршрута в Арабския залив. 

Новите плавания са:

В средиземноморската програма

● Два допълнителни седемдневни круиза по маршрута „Раят на Адриатика“ с начална точка Атина и спирки в Кефалония (Гърция), Дубровник (Хърватия), Котор (Черна гора), Бари (Италия), Корфу (Гърция) и Катакало (Гърция). Датите за отплаване са 22 и 29 март 2025 г. на цени от 559 евро* на човек.  


Новите круизи стават част от програмата, в която вече са заложени 8 плавания по „Раят на Адриатика“ от април до октомври 2025 г. и три летни плавания по същия маршрут от юли до август 2025, които имат спирка и във Венеция.  

 

В програмата за Арабския залив

● Три допълнителни седемдневни круиза по маршрута „Desert Days” с начална точка Доха (Катар) и спирки в Бахрейн (Обединени арабски емирства), Дубай (Обединени арабски емирства), Хасаб (Оман), Сир Бани Яс (Обединени арабски емирства) и Абу Даби (Обединени арабски емирства). Датите за отплаване са 15 и 22 февруари, 1 март 2025 г. Цените са от 529 евро*на човек.  


Новите круизи стават част от програмата, в която вече са заложени 14 плавания от Доха. Те са в продажба за периода ноември 2024-декември 2025 г. В новите предложения има и 2 специални варианта за плаване от Доха до Абу Даби и от Абу Даби до Доха, които ще се проведат в периода ноември-декември 2024.  


Сelestyal добавя и още плавания към вече утвърдените в програмата круизи по най-новия представен маршрут„Desert Days”. Те включват и три- и четиридневнивъзможности.

Предложенията за по-кратки плавания включват релаксиращ плажен круиз в средата на седмицата или обиколка на града през уикенда. От тях могат да се възползват и гости на местните хотели, които искат да разнообразят престоя си в региона си с кратък круиз.   

Новите предложения включват: 

● Тридневен сегмент от маршрута „Desert Days” с начална точка Доха и спирки в Бахрейн и Дубай. Датите за отплаване са 15 и 22 ноември; 13, 20 и 27 декември 2024 г., както и 3 януари, 21 и 28 февруари 2025 г. Цените са от 279 евро* на човек. 
● Четиридневен сегмент по маршрута „Desert Days” с нощувка и отплаване от Дубай (Обединени арабски емирства) и спирки в Хасаб (Оман), Сир Бани Яс(Обединени арабски емирства) и Абу Даби (Обединени арабски емирства). Датите за отплаване са 11 и 18 ноември; 9, 16, 23 и 30 ноември 2024; 6 януари, 17 и 24 февруари и 3 март 2025 г. Цените са от 349 евро* на човек.  

 

„Щастливи сме, че зимната програма с плавания по „Раят на Адриатика“ и маршрутите по Арабския залив предизвиква огромен интерес. Развълнувани сме, да предложим на нашите гости повече възможности чрез допълнителните дати за плавания и новите сегменти от маршрутите.“, заяви главният търговски директор на Celestyal Лий Хаслет.  

„Сезонът през 2025 г. ще бъде с най-много плавания и най-добрият досега. С това, че обогатяваме програмата на Celestyal с нови маршрути и региони и намаляваме цените сдо 50% до април, продължаваме да изпълняваме мисията си да създаваме незабравими моменти за нашите гости., допълва той.  

Всички нови круизи ще бъдат в продажба от 19 март 2024. Те ще бъдат част и от пролетната кампания, която включва намаления до 50%, като най-ниските цени за резервация ще бъдат само 125 евро на човек.

За повече информация можете да посетите celestyal.com

*Посочените цени са за вътрешна двойна каюта, хранене, напитки с храненията, 75 евро отстъпка за предварително резервирана екскурзия на брега, пристанищни такси и такси за обслужване.