Новини Събития

България се представя на туристическото изложение във Вроцлав

   
България се представя на туристическото изложение във Вроцлав

България ще се представи с информационен щанд на международното туристическо изложение International Tourism Trade Show в периода  от 22 до 24 март 2024 г. в гр. Вроцлав, Полша. Това съобщиха за TravelNews от Министерството на туризма, което организира участието на страната ни.

 

През 2024 г. на българския национален щанд участие са потвърдили Столична Община ОП Туризъм, „Севе Травел“ ООД, Туристическа агенция „СОЛВЕКС“ ЕООД, Община Варна и „Он Холидейс България“ ЕООД.

 

Полша е един от най-важните и големи пазари за България в Централна Европа и се очертава като най-бързо развиващият се пазар за изходящи пътувания в Европа.

 

На международното изложение във Вроцлав ще бъдат представени възможностите за целогодишен туризъм в България. Посетителите на българския щанд ще се запознаят с изобилието от възможности, които предоставя страната ни – слънчеви и морски почивки, здравен и медицински туризъм, еко и туристически пътувания, балнеология и СПА, балнео туризъм, винен, гурме и други автентични форми на туризъм и природни преживявания, които предлага страната ни, обясниха от Министерството на туризма.

 

Димо Христов