Хотели

Гранд хотел Банско и Гранд хотел Терме се готвят за пролетта с намаления до 20%

   
Гранд хотел Банско и Гранд хотел Терме се готвят за пролетта с намаления до 20%

Пролетната ваканция на учениците вече е зад ъгъла! А какъв по-добър момент от това за организацията на почивка за цялото семейство? Това е един страхотен период за пътуване извън града - в началото на април пролетта вече се усеща, всичко е разцъфтяло и настроението се приповдига.

За това и много хора избират именно тогава да се отдадат на пълен релакс. Най-добрият начин за това е релаксираща СПА почивка. В комбинация с време в планината, където всички членове на семейството могат да се заредят от чистия въздух и красотата на природата, имаме рецепта за перфектната ваканция.

Е, за всички, които копнеят техният старт на април да изглежда именно така, "Гранд хотел Банско" има невероятни предложения. Сгушено в разкошния курорт Банско, мястото е перфектното за всяко семейство, което иска да презареди батериите в планината. Хотелът същевременно е отдалечен от динамиката на големия град, но е и на много комуникативна локация - Банско е много пъстър курорт, изпълнен с различни възможности за забавление. По тази начин всеки гост на хотела може да си изготви индивидуална програма, която съчетава Ultra All Inclusive почивка с релакс и културо-познавателни обиколки в града.

"Гранд хотел Банско" редовно организира за гостите си разходки и посещения на култуни и исторически паметници и на природни забележитености, с каквито този район е много богат.

До края на месец март е валидна оферта “Рани записвания”, която осигурява на гостите на хотела 20% намаление за настаняване в периода 16 април - 30 ноември. Освен това всички гости на "Гранд хотел Банско" през март получават и специален подарък безплатно посещение на Pulse Therme - най-големият български СПА център, който се намира в близкото село Баня.

Pulse Therme e разположен в хотелския комплекс на “Гранд хотел Терме” и може да се ползва свободно от гостите на хотела. Достъпен е за посещения и от външни лица, като възрастовото ограничение е 14+ години, за да се подсигури повече спокойствие на гостите. Външните посещения в Pulse Therme стават с полудневни и целодневни карти, които могат да се резервират през сайта www.pulsetherme.bg или на място.

СПА и уелнес центърът впечатлява със своите размери - разполага се на около 6500 кв. м. В Pulse Therme може да бъде открит уникален бленд от традиционни и иновативни СПА услуги. Всеки посетител има достъп до разнообразни приспособления като уелнес басейн, басейн със звезди, басейн за Кнайп терапия, басейн за терапия за крака с камина, лавандулова сауна и други. Водата в село Баня извира с постоянна средна температура около 58°C , което прави минералните басейни отличен избор.

Минералната вода се отразява благоприятно на опорно-двигателната и на нервната система. Именно за това много хора избират такъв тип почивка с лековити цели. Особено полезна е и при кожни проблеми - богата на минерали вода от село Баня допринася за здрава и блестяща кожа.

Ако пък искате да си подарите подобно спокойствие по време на великденските празници, от "Гранд хотел Терме" са се погрижили за вас. Те предлагат ексклузивен великденски пакет с включен празничен обяд и програма на открито. Това е идеалното решение за големи семейства, които искат да прекарат празника по различен начин. Освен това често свързваме Великден с голямо пиршество след великденските пости. За това и прекарването на празничните дни с една СПА почивка в хотел от нивото на "Гранд хотел Терме" си струва. Комплексът се е погрижил да осигури висококачествени традиционни български ястия, които да направя празника за всяко семейство специален и уютен. Съчетан с богата програма, която отразява великденските традиции, празникът в "Гранд хотел Терме" ще е страхотен.

Хотелите от веригата Grand Hotel Resorts by Pulse са истинско удоволствие за сетивата и това ги прави идеалния избор за всяка семейна вканция и празник. В допълнение към атрактивните пролетни оферти, висококачественото обслужване и страхотната база ще оставят всеки турист удовлетворен.

Йоана Шомова