Новини Турагенции

Белпрего Травел отвори офис в Бургас

   
Белпрего Травел отвори офис в Бургас
Собственикът на Белпрего Травел Радослава Белеганска (със слънчевите очила) и новият екип в Бургас
  Белпрего Травел

Туроператорът „Белпрего Травел“ отвори офис в Бургас. Това е седмият офис на компанията в страната, обяви пред TravelNews Радослава Белеганска, собственик и управител на фирмата. Намира се в Бургас на ул. „Свети Климент Охридски“ 3.

Изминалите 15 години за „Белпрего Травел“ бяха невероятно приключение! А вярваме, че най-доброто тепърва предстои, заяви на официалната церемония Белеганска. Затова и гледаме на новото място като на отправна точка в писането на следващата глава в нашата история, подчерта тя. „Новият ни дом е в пълна готовност да посрещне още много нови колеги и приятели. Благодарим на хората, които ни помогнаха да постигнем този успех, изграждайки ни до нивото, на което сме днес“, посочи Радослава Белеганска.

Туроператорът „Белпрего Травел“ е сред водещите на българския пазар, който прави много автобусни линии до турските курорти, включително и Анталия за почивки и екскурзии. Радослава Белеганска очаква силен интерес на българските туристи към Турция и през тази година. Екипът на „Беллпрего Травел“ ще пътува до Анталия, както и до Егейска Турция всяка седмица от април до края на октомври 2024 г. Автобусни линии ще има от София, Пловдив, Бургас и Варна. Фирмата работи с нови автобуси на две фирми – „Diamond“ – Благоевград, и „Афродита“ – Пловдив.

Туроператорът е подготвил много нови предложения за хотели на атрактивни цени, особено ако се отчита съотношението цена - качество. Тази година ценовото ниво е по - високо в сравнение с предишни години, но въпреки всичко отново Турция е най - добрата дестинация за почивка на море, отбеляза Радослава Белеганска. Екипът на „Белпрего Травел“ в момента инспектира хотелите, които препоръчва на българите в Анталия, за да може да предлага точна и адекватна информация за условията, които ги очакват. Всяка година има новости в хотелите, но тази година приятните изненади са повече и качеството е завишено, подчерта Белеганска.

Едни от любимите хотели за българския пазар са фамозните перли в Анталия - Rixos, Kaya, Kaya Palazzo,Calista Luxury Resort, Cullinan Belek и предпочитаните от всички TUI Magic Life Jacaranda, Imperial,Von Resort Hotels, Riolavitas, Numa Hotels,Titan Hotels, Royal Garden, Eftalia Hotels и Justiniano Hotels.

Туроператорът е специализиран в турските дестинации повече от 15 години и за това има добри предложения, не само за Анталия. Егейска Турция също е търсена сред българите през 2024 г. и от “Белпрего Травел” са подготвили представяне на хотелите Seven Seas Sealight, Elite, Maxeria, Anadolu Hotel Resort and Spa, както и на Laur Hotel Didim.

Мирослав Иванов