Новини Събития

Община Бургас пусна ново рекламно видео на туризма

   
Община Бургас пусна ново рекламно видео на туризма

След официалното представяне на най-голямото туристическо изложение в България – „Ваканция и СПА“, най-новият рекламен видеоклип на Община Бургас вече е достъпен в социалните мрежи и платформи. Видеото е създадено по „Програма за финансиране на маркетингови дейности на туристически услуги в черноморските общини в Република България“ на Министерството на туризма. То е насочено към пазари Великобритания и Средна Европа и представя уникалните възможности за туризъм за дестинация Южно Черноморие.

Рекламният клип обединява усилията на общините Бургас, Несебър, Поморие, Приморско, Царево и Малко Търново в създаването на единен туристически продукт, който ще рекламира региона ни и ще привлича чуждестранни туристи за Лято 2024.

Бургас е представен като динамичен град с летен ритъм  с възможности за активна почивка – независимо дали търсите плажове, разходка до Остров Света Анастасия или полет с парапланер над красивата Морска градина.

Какво ви очаква, ако изберете дестинация Южно Черноморие за своята лятна почивка? Със сигурност безкрайни плажове, спортен адреналин, музикален фестивал, семейни приключения сред природата и още много истории за разказване.

Не се доверявайте на разказани истории, преживейте ги сами в #SoutherBlackSeaCoast - „А place of many stories”!

Видеото можете да видите тук:
https://www.youtube.com/watch?v=dPX1PxmA4QA