Новини Събития

Ред Турс откри втори офис в Шумен

   
Ред Турс откри втори офис в Шумен
Собственикът и управител на Ред Турс Мая Николова (в бяло) посрещна много гости и приятели
  Ред Турс

Туроператорът „Ред Турс“ откри нов офис в Шумен, който е вторият за града. Той се намира на ул. "Панайот Волов" 1, ет. 2. Собственикът и управител Мая Николова посрещна много гости, приятели и верни клиенти. Всеки получи специален подарък – специално изработени меденки под формата на самолетчета. Компанията има още офис и в София, но е със силно присъствие в цяла Североизточна България, като изпълнява програми освен от Шумен, но и от Варна.

В момента предлага екскурзия за фестивала на лалетата в Истанбул с автобус и тръгване от Шумен и Варна. Друга авторска програма е „Красивият син Дунав“ – автобусна екскурзия из красивите столици Виена, Будапеща и Братислава. Туроператорът я прави със собствен водач. Най-доброто от Западните Балкани е другото предложение на „Ред Турс“. Това е автобусна екскурзия до Хърватия и Словения и отново е с водач на фирмата.

Компанията предлага още почивки в Турция, Египет, Сицилия, Португалия, Испания, Дубай и много други нетрадиционни и екзотични дестинации. Освен това има и програма „Tailor made - сглоби сам своето пътуване“. „Ако искате да сте независими по време на пътуване, да не се съобразявате с групи и да пътувате по маршрут, създаден единствено и само за вас, съответсващ на вашите интереси, ритъм и желания, ние можем да предложим пълно обслужване“, заяви Мая Николова. Ще дадем идеи и ще ви представим нови маршрути и дестинации, които да посетите самостоятелно, допълни тя.

Туристическа агенция „Ред Турс“ ЕООД е основана през 2011 година. Благодарение на дългогодишния ни опит в бизнес пътувания, екскурзии и пътешествия, професионално обслужване, отлична подготовка, точност и коректност, днес „Ред Турс“ е една от прогресиращите туристически агенции в България с три офиса в страната, подчертава Мая Николова.

Компанията има винаги усмихнат и изключително отзивчив екип от професионалисти, който с удоволствие ще ви консултира и предложи широка гама от туристически продукти и услуги, насочените както към крайни потребители, така и към корпоративни клиенти.

Мирослав Иванов