Транспорт

Нова премиум такси компания тръгва в София

   
Нова премиум такси компания тръгва в София

На 27 март, в шоурума на М Кар София на бул. "Черни връх" №53, беше представена новата премиум такси услуга за столицата - Volt. Събитието събра партньори, инвеститори и гости, които имаха удоволствието на присъстват на предаването на първите автомобили на шофьорите.

Volt е резултат от партньорството между УниКредит Лизинг, М Кар София и група инвеститори, които застават зад иновативния за столицата проект.

Със своите премиум хибридни BMW автомобили 5-та серия, Volt обещава на бъдещите си клиенти достъпен лукс и комфорт.

Новата услуга е създадена от Огнян Попов и Юлиян Мавродиев, които определят своя клиент като "Успешния човек", това са жителите и гостите на града, които оценяват качествена услуга на добра цена, както и корпоративни клиенти, които искат да гарантират едно комфортно и изключително пътуване за своите служители и клиенти. Стремежът им е да предоставят на пътниците неповторимо преживяване, а не просто такси услуга.

Шофьорите на Volt винаги са в униформа и отварят всеки път вратата за своите клиенти, а в купетата на автомобилите винаги има комплимент вода и премиум списания за пътуващите, както и луксозен парфюм. Пътниците могат да персонализират своето пътуване още по време на поръчка през мобилното приложение на Volt, например да заявят конкретно радио или да посочат пътуване в максимална тишина и без разговор с шофьора, или да бъдат посрещнати в купе, което е затоплено или по-студено, в зависимост от личните предпочитания. Тези и много други екстри имат за цел да отговорят на изискванията на конкретна аудитория в столицата, като по този начин компанията не се конкурира с вече наличните такси компании от масов характер.

Първоначалните планове на Volt включват стартиране с над 200 премиум хибридни и електрически автомобили, а дългосрочната цел е да достигнат до 400 автомобила. С поставянето на максимален брой автомобили, компанията има за цел запазване на контрола върху качеството и ексклузивността на услугата, както и максимално много работа за своите шофьори.

"Volt е наша сбъдната мечта за това каква трябва да бъде такси услугата в София. Като туристи на Запад винаги сме били вдъхновени от разнообразието от такси услуги, включително и в премиум сегмента и вярваме, че в София има място за подобен тип услуга. Подкрепата от нашите инвеститори и партньори ни доказа, че не само ние смятаме така. Volt е вече факт и сме сигурни, че нашите клиенти ще са впечатлени и щастливи от това, че подобна услуга може и вече съществува в София." сподели Огнян Попов пред гостите на събитието.

Юлиян Мавродиев го допълни "Когато представяхме нашия проект на шофьорите, които са в основата на нашата услуга, те също реагираха много ентусиазирано и положително. Това ни мотивира на продължим и да реализираме проекта, защото и хората с дългогодишен опит в бранша застанаха редом с нас и нямат търпение да возят своите първи клиенти."

"Ние от УниКредит Лизинг вярваме, че ключът към успешен бизнес не е само в предлагането на финансови решения, но и в създаването на истински партньорски отношения с нашите клиенти. Това, което ни отличава, е нашият ангажимент към клиентите и готовността ни да ги подкрепим в техния избор за по-зелена мобилност и екологичност. Имаме водеща позиция по пазарен дял от електрическите автомобили на пазара и вярваме, че общата ни визия с партньори като Volt и M Кар би могла да направи бъдещето на градската ни среда по-добро и по-екологично чисто. За това и ключовото послание на нашият Зелен лизинг - продуктът ни за финансов лизинг на електрически автомобили е "Помогни на София да си поеме дъх"." коментира Иван Апостолов, главен изпълнителен директор на УниКредит Лизинг.

"Като оторизиран дилър и сервиз на BMW и MINI, и оторизиран сервизен партньор на Rolls-Royce Motor Cars, в М Кар София имаме привилегията да работим с вълнуващи, иновативни и ексклузивни автомобили. В същото време споделяме отговорността да поддържаме високи стандарти на обслужване и клиентска удовлетвореност във всеки аспект на нашата дейност. Наша основна цел е да предложим на клиентите си професионална консултация и цялостно решение за мобилност, включващо най-подходящия автомобил, финансови и застрахователни продукти, както и оптимален пакет сервизни услуги. Изградената дилърска мрежа на фирмената ни група, в четири основни региона на страната, позволява да бъдем винаги близо до клиентите, когато е необходимо. Гласуваното доверие от нашите клиенти и партньори, като Volt и УниКредит Лизинг и успешните съвместни проекти са едновременно признание и мотивация за нашето професионално развитие" сподели Росица Машалова, търговски директор на М Кар София.

Volt си поставя амбициозни цели и вярва, че ще допринесе за положителна промяна в транспортното преживяване на всички, които ползват такси услуги в столицата.