Новини Хотели

Изберете СПА почивка у нас за Великден

   
Изберете СПА почивка у нас за Великден

Тази година Великден се пада доста късно - на 5 май. Комбиниран с празниците на 1 и 6 май, почивните дни в този период могат да се разтегнат до шест със само един ден отпуска. Това е перфектната предпоставка за много българи да пътуват по време на великденските празници.

Но нека сме честни - когато прекарваме празника със семейството, това е свързано с немалко време за подготовка на трапезата, а време за почивка почти не остава. Е, отивайки на хотел с пълна великденска програма, всяка домакиня си гарантира сигурна почивка и максимална наслада от празника и времето, прекарано със семейството.

Един от най-популярните избори за великденска почивка са именно СПА комплексите. Затова и хотелите от веригата Grand Hotel Resorts by Pulse се подготвят да посрещнат гостите си с уникални великденски предложения. Веригата е една от най-добрите в България, особено когато става дума за СПА.

Хотелите им обаче изпъкват и с други удобства, които допринасят за семейния уют. На първо място, интериорът в техни обекти е винаги предразполагащ към почивка - земен и релаксиращ. Освен това места като "Гранд хотел Банско" и "Гранд хотел Терме" се славят с вдъхновяващата природа, която ги заобикаля. Локацията на хотелите позволява на гостите да се насладят на пролетното слънце и на приятни разходки наоткрито, включително до някои от забележителностите в района. Освен това и двата хотела са достатъчно близо до местните църкви, така че всеки празнуващ да може да почете великденски традиции.

Има определен чар в това да прекараш Великден надалеч от големия град - сякаш в малките градчета се усеща по-голяма тържественост и повече сплотеност между местните, което доукрасява празничното усещане и добавя към преживяването за всички гости.

"Гранд хотел Терме" и "Гранд хотел Банско" също така изпъкват на туристическата карта със своите целогодишни All Inclusive и Ultra All Inclusive концепции. И двата хотела отделят сериозно внимание на качествената и здравословна храна. Техните гости могат да очакват страхотни ястия, които по нищо не се различават от домашно приготвените. Все пак сърцето на всеки празник е трапезата, споделена с най-близките хора. Хотелите ще се погрижат гостите им да не са лишени от български празнични храни, подготвяйки за тях традиционен великденски обяд и празнична програма.

Допълнително, туристите могат да се възползват от дългите почивни дни да се презаредят с някои иновативни СПА процедури. Гостите на "Гранд хотел Терме" и "Гранд хотел Банско" могат да се насладят на техните СПА зони, но могат и допълнително да посетят най-големия СПА комплекс в България - Pulse Therme.

SPA & Wellness центърът впечатлява със своите размери. С отварянето на допълнителните външни и вътрешни зони и съоръжения той вече се простира на около 6500 кв. м. В Pulse Therme може да бъде открит уникален бленд от традиционни и иновативни СПА услуги. Всеки посетител има достъп до разнообразни съоръжения като уелнес басейн, басейн със звезди, басейн за Кнайп терапия, басейн с камина, лавандулова сауна и други. Водата в село Баня извира с постоянна средна температура около 58° C, което прави минералните басейни отличен избор.

Минералната вода се отразява благоприятно на опорно-двигателната и на нервната система. Именно за това много хора избират такъв тип почивка с лековити цели. Особено полезна е и при кожни проблеми - богата на минерали вода от село Баня допринася за здрава и блестяща кожа.

СПА центърът Pulse Therme е достъпен за гостите на Гранд Хотел Терме и за външни посетители над 14-годишна възраст. Това прави мястото удобно за семейства с по-големи деца, осигурявайки им повече спокойствие. Достъпът става с полудневни и дневни карти, които могат да се резервират през сайта на www.pulsetherme.bg или на място.

В този смисъл хотелите от веригата Grand Hotel Resorts by Pulse подаряват на гостите си едно истински отпускащо преживяване и пълноценна СПА почивка! Оставете на някой друг да се суети около великденските приготовления и се насладете на празника максимално. Прекарвайки празничните дни сред природата и в живописни места като Банско и село Баня, туристите си гарантират спокойствие, семейно време и същинско презареждане преди връщането на работа!

Йоана Шомова