Турагенции

Майските програми на “ТЕЗ Тур” до Тунис са хит за поредна година

   
Майските програми на “ТЕЗ Тур” до Тунис са хит за поредна година

Средиземноморската перла Тунис привлича посетители през месец май с богатството на своето културно наследство, обширните плажове и разнообразието от изживявания. През този месец климатът става по-благоприятен, като температурите са умерени, а слънчевите дни стават по-дълги, което прави пътуването още по-приятно.

Посетителите могат да се потопят в богатата история на страната, като разгледат древни руини като археологическия комплекс в Картаген, съчетани с модерните удобства на курортите в Хамамет и Сус. Освен културните забележителности, Тунис предлага и възможности за активен отдих, като сафари в пустинята Сахара или изследване на богатия подводен свят. Съчетанието от култура, природа и приятно време прави страната предпочитана дестинация.

The once-popular beach resort less than 3 hours from the UK - with 33C  summers and cheap holidays | The Sun

Тези качества превръщат северноафриканската държава в едно от най-търсените места за почивка през май! В комбинация със страхотните оферти - почивката в Тунис се превръща в истинско удоволствие.

Е, ако мечтаете за средиземноморско слънце, няма по-добри специалисти от “ТЕЗ Тур”, които да могат да ви запознаят с дестинацияти. Това е един от туроператорите, който се е наложил като същински професионалист за тази дестинация. Компанията има собствен офис в Тунис и експерти от екипа работят по посрещането и изпращането неуморно. Това допринася за високия стандарт на туроператора и доброто обслужване. Местните гидове ще се погрижат за туристите и ще им покажат чаровната страна чрез интересни истории, пленителни забележителности и автентична тунизийска кухня.

Програмите на “ТЕЗ Тур” през май са на 10.05 и 17.05. Те продължават чак до октомври, тъй като климатът в страната е благоприятен почти целогодишно. Полетите от София са включени в цената, както и 7 нощувки в хотел по избор на база All Inclusive. Цените започват от 466 евро на човек, което прави Тунис една от най-достъпните морски дестинации за лято 2024.

Monastir, places to visit?

Монастир, Сус, Хамамет, Порт Ел Кантауи са известни курорти, които привличат милиони туристи от цял свят, тъй като разполагат с модерни хотелски комплекси с всички удобства и съоръжения за спорт и забавление. Поради тази причина и хотелите, които “ТЕЗ Тур” предлагат са в този район. Освен всички забавления, които курортите предлагат, те са и отлична начална точка за обиколка на забележителностите в Тунис.

Страната е била

кръстопът на цивилизации

и днес има богата история от 3000 години. Римляни, араби, турци, финикийци и накрая французите са дали някакъв елемент от културата, която днес съставлява съвременен Тунис. Човек може да се запознае с тези детайли при посещение на амфитеатъра в Ел Джем, старата столица Картагена и Сиди Бу Саид. Отделно Сус и Хамамет сами по себе си са големи градове с богата история, където може да посетите Стария град, пазара и джамиите, които са в традиционен арабски стил.

На разположение за българите са над 25 хотела в района, които имат изключително висока клиентска оценка. “Предлагаме голямо разнообразие от 4- и 5-звездни хотели в най-добре познатите курорти в Тунис. Така всеки може да се наслади на изпитано качество, страхотни плажове и отлично обслужване”, изтъква Михаела Ерменкова, маркетинг мениджър в "ТЕЗ Тур".

Почивката в Тунис е чудесното решение за всеки, който желае да се наслади на достъпна летен релакс, който съчетава екскурзионни и ваканционни елементи. Държавата е изключително многослойна и предлага безброй възможности за културни и активни дейности. Прекрасното време естествено е само плюс!

Йоана Шомова