Новини Транспорт

Райънер ще си партнира с eSky

   
Райънер ще си партнира с eSky

Нискотарифната авиокомпания "Райънер" обяви своето най-ново партньорство с водещия онлайн туроператор в Централна и Източна Европа - eSky, който от сега нататък ще бъде упълномощен да предлага полети, места и багаж за полети на превозвача. Това съобщиха от авиокомпанията. eSky оперира и в България, като билети могат да бъдат купувани през сайта еSky.bg 

Сделката също така ще гарантира на клиентите на eSky, че ще им бъдат предоставени правилните контактни данни и информация за плащане на "Райънер", като те ще имат директен достъп до своя акаунт myRyanair и ще могат да получават важна информация за полетите си директно на техния имейл.

Тази сделка поставя eSky в ярък контраст с незаконните туристически агенти и туроператори, които продължават да подвеждат и мамят потребителите със скрити надценки и предоставят фалшива контактна информация и данни за плащане на "Райънер". Клиентите на eSky не само ще се възползват от показването на истинските ниски цени на авиокомпанията, но и няма да е необходимо да завършват процеса за потвърждение от "Райънер", който потребителите на незаконните агенти трябва да извършват.

eSky е шестият одобрен партньор на авиокомпанията, наред с Loveholidays, Kiwi, TUI, On the Beach и El Corte Inglés. "Райънер" продължава да демонстрира как туроператорите и агентите могат да работят прозрачно с авиокомпании без да мамят или заблуждават клиентите си със скрити надценки. 

Дара Бради от "Райънер" каза:

"Ние сме доволни да обявим нашето партньорство с eSky. Тази сделка ще позволи на клиентите на eSky да резервират полети, места и багажи на "Райънер" като част от техните резервации с гаранцията, че ще имат пълна прозрачност на цените на продуктите и че ще получават цялата информация относно полетите си директно от авиокомпанията, както и директен достъп до резервацията си чрез своя акаунт myRyanair, което не става с незаконните туроператори и агенти. Тази сделка разграничава eSky от тези туроператори и агенти, които продължават да заблуждават потребителите, като незаконно скрейпват уебсайта на "Райънер" и продават нашите полети със скрити надценки."

Лукаш Хабай, изпълнителен директор на eSky Group, обяви:

"Като водеща туристическа платформа в ЦИЕ, ние сме въодушевени да сме партньори с "Райънер". Силно вярваме, че сътрудничеството между туроператори и авиокомпании е от съществено значение, и се гордеем, че сме едни от малкото на пазара, които работят директно с авиокомпании. Тази колаборация е важна крачка напред в ускоряването на нашето предлагане на динамични пакети и растеж. Като се обединяваме, оптимизираме процеса на резервация и гарантираме на нашите клиенти достъп до обширна мрежа от полети на най-големия нискотарифен превозвач в Европа. По същество, това новопостигнато партньорство подчертава нашата посветеност към приоритетите на потребителя, с общата цел да увеличим пазара за пътувания в ЦИЕ с нашите динамични пакети".

Габриел Драгиев