Турагенции

Ocean Travel предлага европейски круиз с MSC през декември

   
Ocean Travel предлага европейски круиз с MSC през декември

Често когато избираме ваканция, ни се иска да направим възможно най-пълна програма с максимално много време за почивка и ако може - съчетано в една седмица! Е, това е абсолютно възможно за всеки, който избере да пътува с круиз. Това остава една от най-достъпните форми на пътуване, която по уникален начин съчетава All Inclusive почивката с екскурзия.

Ocean Travel предлагат голямо разнообразие от круизи за българите. Един от най-популярните избори е европейският круиз с най-новия MSC Preziosa. Маршрутът обхваща някои от най-интересните европейски дестинации, сред които Нидерландия, Белгия, Франция, Обединеното кралство и Германия. Програмата се предлага както през декември 2024, така и за Великден 2025.

Цените започват 

от 2480 лева на човек и включват самолетен билет София - Амстердам - София с Bulgaria Air с включен 1 бр. ръчен багаж до 10 кг + 1 дамска чанта/лаптоп и 1 бр. чекиран багаж до 23 кг, трансфери по програмата, нощувка със закуска в хотел 4* в Амстердам, 7 нощувки на луксозния круизен кораб MSC Preziosa, пристанищни такси и медицинска застраховка с покритие Ковид-19 на стойност 10 000 евро със ЗК "Евроинс".

MSC PREZIOSA

След кацането и настаняването в Амстердам, туристите ще имат възможност да се насладят на панорамна обиколка на града с лицензиран гид. Те ще могат да разгледат някои от най-важните забележителности и да се насладят на китните канали. Нидерландската обиколка продължава и в Ротердам, където също има включена панорамна обиколка. Преди отплаването от пристанището на Ротердам туристите ще могат да се порадват на града на диамантите с неговите разнообразни лица и красиви гледки. Към групата ще се присъедини и водач от фирмата, който да съдейства при всякакви въпроси.

MSC Preziosa 

е един от най-впечатляващите кораби във флотилията на MSC. Съставен от 18 палуби, 14 от които за пасажери, на борда на кораба са изградени 26 асансьора, 9 ресторанта, 21 бара, модерни спортни съоръжения и СПА център, удобства за деца, театрална сцена, дори 4D кино и симулатор за Формула 1.

Двата основни ресторанта и бюфета на борда предлагат богат асортимент от гастрономически удоволствия за закуска, обяд и вечеря. Гостите на кораба могат да избират свободно и следобедни закуски и по-малки хапвания. Множеството забавления на борда също са на разположение за всички – има избор между театър с различни постановки всяка вечер, дискотека, библиотека, външни басейни и много други. Екипът на MSC Preziosa са подготвили и пълна програма с атрактивни игри – караоке, спортни надпревари, уроци по танци, уроци по различни езици, жива музика и тематични партита. За най-активните пък на разположение е модерен фитнес център с уреди от най-висок клас. Помислили са и за най-малките, осигурявайки много детски клубове, програми и дори специализирано детско меню.

Brussels / Bruges (Zeebrugge), Belgium Shore Excursions | Norwegian Cruise  Line

След напускането на Нидерландия корабът ще се отправи към Зеебрюге, Белгия. Градът предлага разнообразие от забавления и забележителности. Посетителите могат да се насладят на красивите плажове и морски пейзажи, да посетят интересни музеи и да се потопят в историята на региона.

Следващата спирка 

е впечатляващият Париж. Френската столица излъчва уникален чар и романтика, която привлича посетители от целия свят. Градът е дом на някои от най-иконичните забележителности в света, като Айфеловата кула, Лувъра и "Нотр Дам". Посетителите могат да се потопят в богатата култура и история на града, разглеждайки музеи, галерии и архитектурни шедьоври.

От романтични разходки край Сена до изобилието от местни деликатеси във всяка уличка, Париж предлага безкрайни възможности за прекрасно прекарване. Това е градът, който винаги остава в сърцата на посетителите си, привличайки ги отново и отново с неговата красота и очарование.

Seine River Cruises in Paris - Which One is Best? - TourScanner

Туристите ще имат спирки и в Саутхемптън, Обединеното кралство и в Хамбург, Германия. Това може би не са най-популярните туристически дестинации и в двете държави, но определено са едни от любимите градове на местните за живеене. Пълни с живописни улички, зелени паркове, красиви гледки и множество атракции тези два града си заслужават!

Пътуването определено е уникално и обхваща някои от по-популярните дестинации в Европа. В комбинация със страхотния кораб, насладата на MSC Preziosa е гарантирана!

Йоана Шомова