Турагенции

MSC пусна популярната промоция за круиз с напитки за 23 евро на ден

   
MSC пусна популярната промоция за круиз с напитки за 23 евро на ден

Най-популярната промоция на MSC Cruises – „96-часовата разпродажба“, отново е тук. Този път е с удвоена продължителност и ще е валидна до края на деня на 23 април, обяви за TravelNews Борис Боев от Crusit.bg и мениджър на круизния отдел на „Юзит Калърс“. Кампанията обхваща повече от половината кораби на MSC и най-известните им маршрути в Средиземноморието, Карибите, Северна Европа и фиордите за круизи през пролетта, лятото и есента на 2024 година.

Офертите са два вида – може да закупите само круиз или ол-инклузив версията му с включени напитки Easy Package на специална цена с 40% отстъпка. Така, вместо по €39 на ден за безалкохолни, алкохолни напитки и коктейли, сега пакетът ще ви струва само €23 на ден, обясни Боев.

Периодът на кампанията е до 23.04.2024 г. или до изчерпване на наличните места. Промоцията важи за избрани круизни маршрути на MSC Cruises с начални дати от април до ноември 2024 г. Офертите, които участват в кампанията, са обозначени като тип оферти "2 х 96 часа промоция" и "2 х 96 часа промо с напитки" в crusit.bg. При консумацията на напитки, извън включените в пакета Easy Package, се заплаща само разликата до пълната цена на напитката.

Например в момента може да вземете круиз за 2 дни от Великобритания до Франция за само 173 евро на човек в каюта без прозорец. Тръгването е на 4 юли 2024 г. Маршрутът е Саутхемптън – Хавър – Саутхемптън и е с кораба MSC Virtuosa. В цената не влизат самолетните билети.

На цена от 175 евро на човек може да плавате три дни между Испания и Италия. Маршрутът е Барселона, в открито море, Чивитавекия (Рим), Генуа. Корабът е MSC Splendida, а датата на тръгване е 6 май 2024 г. В цената не влизат самолетните билети.

Другите оферти може да разгледате тук.

Мирослав Иванов