Новини Събития

Музей на илюзиите отвори във Варна

   
Музей на илюзиите отвори във Варна
Музеят провокира любопитството и има образователно преживяване
  Музей на илюзиите - Варна

Във Варна отвори Музей на илюзиите, който ще привлича български и чужди туристи, съобщиха за TravelNews собствениците от „Арт вижън“ ЕООД. През последните години този тип музеи за деца и възрастни набират все повече популярност в европейските столици. В България вече такива има в София и във Велико Търново.

В този тип музеи среща си дават илюзиите, научните изобретения и изкуството. Затова не е чудно, че физиката и оптиката са представени наред с мистериозни произведения на изкуството и класически загадки. Както за възрастните, така и за децата това е едновременно провокиращо любопитството и образователно преживяване. Ще рисувате със светлина, ще създавате сенки и незабравими моменти в света наопаки.

Музеят на илюзиите – Варна, е врата към невероятни преживявания. Разположен е в сърцето на града с големина 500 кв.м, на кратко пешеходно разстояние от Катедралния храм – на ул. „Генерал Колев“ 3. Работното време е всеки ден от 10 до 19 часа, без почивен ден. Цената за входа е 22 лева за възрастни, а за ученици, студенти и пенсионери – 17 лв., децата до 3 години са безплатно, а за останалите до 7 години – 8 лева. Отстъпки се предлагат за цялото семейство и за групи.

Превърнете всяка стъпка в приключение, като разгледате разнообразието от интригуващи експонати, които ще ви забавляват. Предизвикайте сетивата си във вълшебния свят, като направите уникални сними с образи, излизащи от стената, потопете се в обърната стая, където перспективата на обектите е променена, станете част от графиката или се забавлявайте в огледалната стая, която ще ви изведе в друга реалност.

Но това не е всичко! Опитайте се да се справите с тъмната стая, изпълнена със светещи експонати. Пригответе се за пътешествие, което ще преобърне вашите представи за реалността и ще ви отведе на вълшебно приключение в света на илюзиите.

Музеят на илюзиите във Варна се е доверил за дигиталния маркетинг и онлайн присъствието си на известната компания SEO консулт, които са професионалисти в дейността си.

Мирослав Иванов