Новини Транспорт

България Еър с участие на международния авиационен форум Routes Europe 2024

   
България Еър с участие на международния авиационен форум Routes Europe 2024

Националният превозвач взима участие на водещото авиационно събитие на континента - Routes Europe 2024,обединяващо на едно място над 450 представители и високопоставени професионалисти от авиокомпании, летища и дестинации от цяла Европа. Форумът за развитие на мрежата и авиацията се провежда в гр. Орхус, Дания в три работни дни - от 22 до 24 април 2024 г.

Екипът на „България Еър“ ще участва в програмата на събитието чрез срещи лице в лице, разглеждане на възможности за развитие на мрежата, обмен на ексклузивна информация за индустрията и други.

Routes Europe 2024 предоставя професионална платформа за актуални дискусии и ползотворни срещи на отговорни лица от авиоиндустрията, водещите европейски дестинации и заинтересованите страни в областта на авиацията, които инвестират в бъдещето на европейската въздушна свързаност.

„България Еър“ се стреми да предостави на пътниците най-добрите условия за приятни полети с новите си модерни самолети от последно поколение Airbus А220. Клиентите на авиокомпанията имат бърза и лесна опция за заявка на допълнителен багаж и избор на място в пътническата кабина онлайн, чрез сайта и през мобилното приложение. Повече информация относно всички предлагани допълнителни услуги може да намерите ТУК.