Новини Транспорт

Qatar Airways обяви отстъпки за полети от София

   
Qatar Airways обяви отстъпки за полети от София

Qatar Airways обяви Spring Promo за двупосочни билети от София до редица дестинации в икономична и бизнес класа с 15% отстъпка, които се предлагат и от туроператора „Премиер турс“. Това съобщи за TravelNews Радостина Янева, маркетинг мениджър на туристическата агенция. Резервациите трябва да бъдат направени до 5 май 2024 г.

Страхотната пролетна оферта за полети е до някои от най-ексклузивните дестинации по света. „Сега можете да усетите лукса и да се впуснете в мечтаното си пролетно приключение, за да откриете някои от скритите скъпоценни камъни на света, като станете свидетели на красотата на цветовете на вишните в Япония или гледате залезите, превръщащи се в небе от захарен памук в Южна Африка“, подчерта Радостина Янева.

Промоцията е налична за пътувания до 10 декември 2024 г., като наличността е ограничена. Например цената на билетите от София до Делхи е 551 евро, до Банкок - 763 евро, Пукет – 730 евро, Ханой – 715 евро, Пекин – 788 евро.

ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ЗА ДВУПОСОЧНИ ПОЛЕТИ С ТРЪГВАНЕ ОТ СОФИЯ (в евро)

„Катар Еъруейз“ е носител за 7-ми път на наградата “Skytrax’” и признанието „Най-добра авиокомпания в света“. Сертифицирана е като 5-звездна авиокомпания за качеството на своите летищни и бордови продукти и обслужване на персонала. Продуктовата оценка включва седалки, удобства в кабината, храни и напитки, чистота и др., а рейтингът за обслужване е както за кабинния персонал, така и за наземния персонал. Тя е част от обединението на авиокомпании - One world, в което влизат още British Airways, Iberia, American Airlines, Qantas и други. В нейните самолети има икономична и бизнес класа.

В най-големите - А380, е разположена и луксозната първа класа. С тези самолети се оперира от Доха до Банкок, Сидни, Малдиви и др. Авиокомпанията предлага отлично качество на обслужването, богата програма на забавления с филми, музика, телевизионни продукции, игри и уникална храна.

Мирослав Иванов