Новини Събития

Вижте градовете, които туристите искат да посетят отново

   
Вижте градовете, които туристите искат да посетят отново

Реликвата на "стария" интернет и странната смесица от общности, които обсъждат... ами почти всичко, онлайн платформата е забавно "древно" място. Въпреки това, тя все още е удобно място за търсене на съвети, а всички тези самоуверени потребители със сигурност знаят всичко за пътуванията.

Из потайностите на Париж, Лондон и Рим - ще се изненадате какво сте пропуснали

Ново проучване на InsureandGo анализира хиляди коментари и онлайн отзиви в Reddit, за да определи кои градове хората най-много искат да посетят отново. Начело на списъка е славната столица на Обединеното кралство - Лондон.

Снимка: iStock by Getty Images

Той е бил споменат от различни потребители, като много от тях са отбелязали, че се чувстват "у дома си" в града. Не е чудно, че мнозина искат да се върнат - има толкова много неща за правене, че да се види всичко, което Лондон предлага, в рамките на едно пътуване е невъзможно.

На второ място се нарежда Париж, който е споменат 89 пъти, а на трето място са Барселона и Ню Йорк. Но доминацията на европейските столици не се изчерпва с това - те всъщност заемат седем от първите 10 места.

Ето 10-те града, които хората най-много искат да посетят отново според Reddit:  Лондон, Париж, Барселона, Ню Йорк, Рим, Токио, Амстердам, Берлин, Единбург,  Мексико Сити