Новини Хотели

Вижте най-добрите хотели в света за 2024 г.

   
Вижте най-добрите хотели в света за 2024 г.

Хотелите се различават изключително много по местоположение, интериор и удобства, но тъй като има толкова много възможности за избор, нищо не може да се сравни с гласа на потребителите на Tripadvisor, за да се определи кой е най-добрият в света.

И наградите Travellers' Choice Hotel Awards на уебсайта се произнесоха. Данните за отзивите от последната година на повече от 1,6 милиона хотела, регистрирани в Tripadvisor, са анализирани и разпределени в категории като най-добрите ол инклузив, B&B, бутикови, подходящи за домашни любимци и устойчиви варианти.

Но това, което ни интересува най-много, е най-доброто от най-доброто: най-добрите хотели в света. И за престижното първо място претендира бразилският хотел Colline de France. Бутиковият хотел се е класирал поне в първата петица през последните три години и има повече от 4000 5-звездни отзива.

Хотелът разполага със закрит басейн, както и със спа и уелнес център, а декорът му е в разкошен френски стил и е известен със своето суперлично обслужване.

На второ място е OBLU SELECT Lobigili на Малдивите - зашеметяващ хотел, приличащ на райско кътче на самия бряг, а на трето - La Siesta Hoi An Resort & Spa във Виетнам - обширно място за бягство, което разполага не с два, а с три прекрасни открити басейна.

Дан Мичъл, вицепрезидент и главен мениджър "Хотели" в Tripadvior, заявява: "Нашите "Най-добри от най-добрите" хотели са чудеса, признати от хиляди пътници заради забележителното си обслужване, зашеметяващия дизайн и богатството от удобства, които предефинират какво означава изключително хотелско изживяване".

И те са изключителни - ето кои са най-добрите хотели в света според Tripadvisor.

 Hotel Colline de France, Бразилия

OBLU SELECT Lobigili, Малдиви

Снимка: booking.com

 

La Siesta Hoi An Resort & Spa, Виетнам

 

Снимка: booking.com

 

Adiwana Suweta, Индонезия

 

Снимка: booking.com

 

Iberostar Grand Packard, Куба

 

Снимка: iberostargrandpackard.com

 

Emerald Maldives Resort & Spa, Малдиви

 

Снимка: booking.com

 

La Siesta Classic Ma May, Виетнам

 

Снимка: booking.com

 

Secrets Akumal Riviera Maya, Мексико

 

Снимка: booking.com

 

Padma Resort Ubud, Индонезия

 

Снимка: booking.com

 

Sofitel Mexico City Reforma, Мексико

 

Снимка: booking.com