Новини Турагенции

Испанският туроператор New Blue засилва предлагането на Карибите на българите

   
Испанският туроператор New Blue засилва предлагането на Карибите на българите
Фернандо Лусини и Нуртен Дерменджи представиха възможностите за почивка на Карибите
  Мирослав Иванов

Испанският туроператор New Blue засилва предлагането на Карибите на българския пазар. Това стана ясно по време на презентация на компанията в хотел „Интерконтинентал София“ сред български туроператори и туристически агенти. New Blue е специализиран в предлагането на Доминиканската република, Куба и Мексико, заяви Фернандо Лусини, търговски директор в туроператора. В тези дестинации работи с голям избор на хотели.

Компанията прави чартъри до трите карибски страни, като полетите тръгват от Мадрид. Тя разполага със собствена авиокомпания „World2Fly”, която оперира с 6 големи самолета Airbus A350-900 и Airbus А330- 300. За българските туристи се правят комбинации с националния превозвач „България Еър“, който лети до Мадрид, каза Нуртен Дерменджи, мениджър „Продажби“ за България. Всъщност тя осигурява обслужване на български език за партньорските агенти у нас.

Дерменджи посочи, че в Пунта Кана също има обслужване на български език от човек на място. За трите дестинации туристите получават пълен пакет – полети, трансфери до хотели и летища, екип на място и за желаещите – допълнителни екскузии. Тя препоръчва на всички българи да си взимат за карибските дестинации техния пакет “Fiesta party”, в който влизат различни шоу програми в хотелите. „Всички туристи са много доволни от тази опция“, коментира Дерменджи.

В Доминиканската република се предлагат хотели в Пунта Кана, Пуерто Плата, Байяибе и Ла Романа. В Мексико – Канкун, Ривиера Мая, Плая Мухерес и Коста Мухерес. В Куба работи с най-добрите хотели в Хавана и Варадеро.

Мирослав Иванов