Новини Хотели

Гранд хотел Банско остава предпочитана дестинация и през пролетта

   
Гранд хотел Банско остава предпочитана дестинация и през пролетта

 

Често, когато си помислим за Банско, го свързваме само със зимен уют - ски писти, къщи и хотели в алпийски стил и горещи напитки с гледка към снега. Истината е, че курортът е също толкова атрактивен и през останалата част на годината. Разположен в полите на Пирин, курортът предлага много възможности за отдих, разходки сред природата и като цяло за освежаващо бягство от града.

Посещението на Банско през това време на година е идеално за цялото семейство. Има много възможности за семейни забавления - от лесни горски пътеки, през освежаващи градски разходки, до разнообразни забавления в рамките на курорта. Посетителите могат да избират между всякакви дейности като езда, пейнтбол, рафтинг, ATV или сафари 4х4. Съвсем близо до курорта се намира и Паркът на мечките и Rila Fun Park, които са големи атракции както за малки, така и за големи.

А за онези гости на града, които търсят съвършената почивка, несъмнено най-добрият вариант е "Гранд хотел Банско". Съчетавайки модерни услуги с изтънчен дизайн, хотелът предлага на своите гости уникално преживяване в прегръдките на природата. С всевъзможните си удобства, богата Ultra All Inclusive концепция и безупречно обслужване, хотелът е истинско бижу, което гарантира стопроцентова релаксация.

Хотелът предлага различни категории стаи и апартаменти, всеки от които с уникален стил и удобства, които гарантират уютно настаняване. Концепцията за целия хотел е да отговори на всякакви предпочитания - от романтична атмосфера за двойки до уют за цялото семейство. "Гранд хотел Банско" разполага общо с 240 луксозни стаи и апартаменти, разпределени в четири различни категории. Гостите могат да избират между стандартни двойни делукс стаи, екзекютив стаи, апартаменти и пентхаус, всички с несравним комфорт и стил.

Разбира се, никоя почивка не е пълна, без така любимите СПА процедури. "Гранд хотел Банско" предлага богата селекция от уелнес и СПА услуги, които ще задоволят и най-изисканите вкусове. Гостите могат да се потопят във вътрешния басейн, да разпуснат с разнообразни масажи и терапии или да се насладят на време в сауната и парната баня след дълъг ден в планината.

Ако пък сте от онези хора, които искат да превърнат СПА почивката в едновременно релаксиращо и зареждащо преживяване, "Гранд хотел Банско" предлага безплатен вход в най-големия български СПА център Pulse Therme. Той се намира в село Баня - само на десет минути с кола. 

Pulse Therme разполага както с външни и вътрешни СПА зони, така и с разнообразни термални съоръжения за хидротерапия. Сред най-популярните са уелнес басейн, 2 басейнa със звезди, 2 шокови басейна, пътрка за Кнайп терапия и др. СПА центърът вече предлага и още няколко нови зони за посетителите си, сред които медена сауна, стаята на Клеопатра и открит Infinity басейн.

Друго предимство, което прави "Гранд хотел Банско" подходящ за семейства, са разнообразните забавления за малки и големи. Гостите могат да се насладят на първокласна фитнес зала, част от веригата Pulse. Има също така и гейминг клуб с различни електронни и аналогови игри. Сред най-популярните избори са джаги, въздушен хокей и дартс, но има и по-интересни предложения като игри в симулатори.

За децата пък има специален клуб, който предоставя разнообразни забавления и преживявания за малчуганите. С опитни аниматори, игралната зона и детски басейн, това място наистина бързо се превръща в любимото за всички деца! Това е най-големият детски кът в целия град, за това родителите няма за какво да се притесняват - децата им са в добри ръце! Докато малките се забавляват, възрастните могат да се отдадат напълно на почивката си.

Комбинирайки всички тези удобства с красива природа и вкусна храна, се получава идеалната рецепта срещу стрес и нерви! Времето, прекарано в планината, има силата да зарежда с нова енергия и преживяването в "Гранд хотел Банско" е наистина регенериращо.

Йоана Шомова