Турагенции

Мистрал травел открива летния сезон с парти за 900 българи на Халкидики

   
Мистрал травел открива летния сезон с парти за 900 българи на Халкидики
Партитата са любими на много хора
  Мистрал травел

Туроператорът „Мистрал травел“ открива летния сезон със своето популярно Halkidiki Party, което ще се проведе на 2 и 3 май в района на Калитея, полуостров Халкидики в Гърция. На него се очаква да присъстват близо 900 българи, заяви пред TravelNews Борис Карагеоргиев, управител на компанията. На събитието ще има много български и гръцки певци и диджеи.

Халкидики е една от най-атрактивните дестинации на гръцкото крайбрежие и популярна за българите заради близостта си. Тя е известна с красивите си плажове, невероятни гледки и не на последно място с нощния си живот. Традиционно туроператорът “Мистрал травел” винаги провежда своето популярно Halkidiki Party, за да посрещнат туристите с настроение първите топли дни на лятото.

Първите гости ще пристигнат още на 1 май 2024 г. и ще имат възможности за спорт, плаж и почивка. В цената на туроператора влиза и парти гривна, която дава безплатен достъп до култувия Pearl Club, както и до плажните партита. С гривната има и преференциални цени на алкохола в клуба. 

Традиционно тези партита на “Мистрал травел” са съчетани с интензивна тренировъчна програма. За това си издание туроператорът е поканил над 7 фитнес инструктора, които да се грижат за разнообразната програма с активности. Всеки може да персонализира програмата си и да разпредели времето си между партита и тренировки, както намери за добре. Но едно е сигурно – компанията се старае еднакво много за организацията и на двата типа развлечения. 

За поредна година Гърция ще е любима морска дестинация на българите. Макар и Halkidiki Party да се организира през пролетта, в Гърция времето е вече перфектно за море и летни забавления. С „Мистрал травел“ може да дадете старт на горещите спомени и забавления!

Димо Христов