Новини Хотели

Близо 3000 души посрещат Великден в Албена

   
Близо 3000 души посрещат Великден в Албена

Близо 3000 души – главно от България и Румъния, ще посрещнат великденските празници във ваканционно селище „Албена“. С това комплексът ще даде своеобразен старт на летния туристически сезон. Врати ще отворят общо осем от хотелите – трите 5-звездни Maritim Paradise Blue, Maritim Amelia и Flamingo Grand, 4-звездните Kaliakra Beach, Kaliakra Mare, Laguna Beach и Laguna Garden, както и парковият Calimera Ralitsa Superior. 

По традиция, главните готвачи са подготвили тематични менюта, с които да изненадат гостите. Предвидена е програма с детска анимация, музикални концерти и спортни занимания. В навечерието на празника желаещите ще посетят вечерната служба в храм „Св. Успение Богородично“ в с. Оброчище, а отец Филип ще благослови тържествения обяд в комплекса навръх Великден.

Много от гостите на завършилия латино фестивал World Stars Salsa Festival, домакин на който за седми път е Албена, са удължили престоя си, за да съпреживеят светлия християнски празник на брега на морето. Форумът привлече над 2000 участника от 37 държави, почитатели на страстните ритми и танци. Комплексът привлича посетители и със специализираните си SPA и Wellness програми, най-популярната сред които - програма Витал, комбинира комфорта на 5-звездния Flamingo Grand Hotel & SPA с лечебните процедури на МедиСПА "Медика - Албена".