Новини Събития

Самолетни билети до цял свят през сайта на Чайна травъл къмпани

   
Самолетни билети до цял свят през сайта на Чайна травъл къмпани

Лятото наближава и пътуванията на всички българи се увеличават. В тази връзка туроператорът „Чайна травъл къмпани“ предлага възможност за покупката на самолетни билети до цял свят през своя интернет сайт China-travel.bg. Компанията се стреми да се разсрасне като онлайн туристическа агенция.

В жест на приветствие към клиентите си и с цел да подобри изживяването им докато пътуват, „Чайна травъл къмпани“ предлага ексклузивна оферта - “безплатна промяна на резервация”. Така при резервиране на самолетни билети през платформата, всички пътници вече имат гъвкавостта да променят решението си да пътуват - да сменят датата на полета си, дестинацията или дори авиокомпанията, всичко това абсолютно безплатно. Тази уникална услуга има за цел да трансформира начина, по който българите планират пътуванията си, като направи процеса по-удобен и приятен за тях. Въпреки че директните резервации през авиолиниите никога не предлагат тази услуга безплатно, потребителите на туроператора могат да се възползват от нея без никакво допълнително заплащане, тъй като услугата е включена в цената на билета им.

„Чайна травъл къмпани“ се стреми към разработването на уникални финтех туристически услуги, свързани със защита на клиентите от несигурност при пътуване. Fast Refund, Trip Protect, Flex са част от портфолиото от услуги на компанията, които позволяват възстановяване на пари и гъвкавост в различни ситуации. Така например, по време на Ковид пандемията, туроператорът възстанови на своите потребители суми за анулирани полети и провалени ваканции.

“Радваме се, че се развиваме и можем да предложим на клиентите си директни резервации през нашия сайт. Ние се гордеем с най-добрите практики и услуги, които сме изградили през годините, и с които вече сме известни сред клиентите си“, обяви Пейо Майорски, маркетинг мениджър на „Чайна травъл къмпани“. Стремим се да поставим нови стандарти в индустрията, предлагайки на нашите потребители удобството, иновациите и спокойствието, което заслужават, подчерта той.

Платформата, която е действаща от миналата година, предлага широка гама от туристически услуги, сред които високотарифни и нискотарифни полети до хиляди дестинации. На разположение за потребителите са още 24/7 грижа за клиентите със специализиран екип от консултанти, както и опции за застраховки за пътуване, хотелско настаняване и пакети за почивки и екскурзии.

Новият сайт на „Чайна травъл къмпани“ ООД е изработен по договор BG-RRP-3.005-0868-C01 по процедура "Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия" по Националния план за възстановяване и устойчивост.

Димо Христов