Турагенции

Ваучерите за пътуване са интересен подарък за бал

   
Ваучерите за пътуване са интересен подарък за бал

Баловете вече чукат на вратата, а избирането на подарък, който същински да зарадва абитуериентите си е трудна задача. Но какво по-добро от това да отбележат новия етап от живота със запомнящо се пътуване, което завинаги да свързват с първата си година като възрастни. 

За това и ваучерите за пътуване на туроператора “Юзит Калърс” са страхотен вариант за всички младежи. Те дават свободата на получателя сам да избере дестинацията и вида на пътуването. Така със сигурност не можеш да подариш подарък, който няма да се хареса!

Може да е круиз в Исландия, ваканция на Малдивите, полет до далечна дестинация, студетска програма в САЩ или нощувка в избран хотел из цял свят - изборът за какво може да се ползва ваучерът, е напълно свободен! “Юзит Калърс” има много разнообразни приключения в портфолиото си, така че всеки, получил ваучер, да избере пътуване, което максимално на интересите му. 

Получателят може да избере от дестинациите и предложенията на всяка авиокомпания в света, от повече от 16 круизни компании с хиляди предложения, десетки различни туроператори и повече от 1 000 000 хотела в цял свят. Ваучерът може да се използва както за една услуга, така и за комбинация от услуги.

А как може да закупите подаръчен ваучер? Може да го заявите във всеки офис на “Юзит Калърс”. Ваучерът има специални защити, което гарантира, че ще може да се използва от получателя. Валидността му е 12 месеца от датата на издаване. Това е времето, в което приносителят трябва да избере своето преживяване.

Клиентът може да избере дали просто да зареди пари във ваучера, които получателят да използва както намери за добре, или пък да закупи ваучер за специфична услуга - например за самолетен билет, круиз, хотел или цялостна почивка. ​​Минималната стойност на подаръчния ваучер е 100 лв., а максимална няма. Самият ваучер може да се персонализира максимално - има 10 дизайна, а всеки може да добави и персонален текст към тях. Също така може да се отпечата лично пожелание към получателя на избрания ваучер. Това е страхотен вариант за наближаващите абитуриентски балове, тъй като може да се използва и като поздравителна картичка. 

Съчетавайки комфорта на подаръка и емоцията от откриването на неизвестното, подобна изненада създава специален момент, който няма да бъде забравен. Подарете на близките си абитуриенти шанса да открият нови небосводи и да започнат пътя си като възрастни с вдъхновяващо пътуване.

Йоана Шомова