Новини Събития

5-дневен фестивал по случай празника на Св. св. Константин и Елена - първият български морски курорт нетърпение!

   
5-дневен фестивал по случай празника на Св. св. Константин и Елена - първият  български морски курорт нетърпение!

Отправете се към едно от най-очарователните места по Българското Черноморие, където от 21 до 25 май ще се проведе 5-дневен фестивал в чест на празника на Св. св. Константин и Елена!
Събитието ще се състои на открита сцена, разположена под едноименния манастир, в непосредствена близост до хотел Астор Гардън и морския бряг!

Празникът обещава незабравимо изживяване с разнообразна гама от изпълнения на талантливи артисти. Музикалните таланти Яница Кънева, Атанас Кателиев и Кристиана Атанасова ще огласят въздуха с красивите си мелодии, докато ученически състави, групи и DJ ще поддържат празничното настроение през целия петдневен маратон.

Гостите могат да очакват оживена фолклорна програма, пламенни латино танци, ча-ча-ча, танго и много други изненади.

Интересен акцент ще бъде и спираща дъха възстановка на гладиаторска битка, представена от „Исторически парк“.

През всички дни на фестивала посетителите ще бъдат изкушени от вкусна храна и  разнообразие от барове с освежаващи напитки от „Улицата на готвачите“.
Гостите ще могат да разгледат и щандове с ръчно изработени изделия и козметика, предлагащи уникални спомени от празника.

За да гарантира забавление за всички възрасти, фестивалът е подготвил специална анимационна програма за най-малките си посетители от 16:30 до 19:30 часа всеки ден. В края на празненствата децата ще си тръгнат с ръчно изработени сувенири.

По повод празника на Св. св. Константин и Елена, курортът предлага и своята традиционна отстъпка за лятна почивка. Само на 21 май ще имате възможност да резервирате следващата си ваканция с 21% отстъпка, онлайн, с помощта на промоционалния код SSKE21

Всички хотели, участващи в предложението могат да бъдат открити тук: www.visitstconstantine.bg

Не пропускайте този чудесен празник на музиката, танците, вкусната храна и безкрайните забавления, организиран с подкрепата на Община Варна.

За повече информация относно програмата и събитията, посетете официалния уебсайт на курорта: www.visitstconstantine.bg или последвайте страницата им в Instagram @visitstconstantine.bg