Новини Хотели

Луксозният Ajul Luxury Hotel & Spa Resort на Халкидики открива сезона и очаква българите

   
Луксозният Ajul Luxury Hotel & Spa Resort на Халкидики открива сезона и очаква българите
Ajul Luxury Hotel & Spa Resort се намира на 700 метра от плажа
  Ajul Luxury Hotel & Spa Resort

Луксозният петзвезден комплекс Ajul Luxury Hotel & Spa Resort на Халкидики в Гърция открива летния сезон на 24 май 2024 г. и очаква много българи през тази година. Това съобщиха за TravelNews от хотела, който е част от хотелската верига Zeus. Намира се близо до град Агия Параскеви на полуостров Касандра, в красива борова гора, съчетана с естествените минерални извори, с които е известен районът на Агия Параскеви. Град Лутра е само на 3 километра. Хотелът се намира на 700 метра от плажа на Лутра, като има безплатен шатъл от хотела до плажа.

Комплексът е нов и е работи от миналата година по системата all inclusive. Той разполага със 170 стаи, разпределени в основна хотелска част, бунгала и вили. Във всяко помещение има сейф, мини бар с машина за кафе и чай. В банята - сешоар, чехли, халати и луксозни тоалетни принадлежности. На територията му има 5 открити басейна, закрит басейн за възрастни и закрит детски басейн, СПА и фитнес център, детска площадка, два тенис корта (с твърдо покритие), игрище за плажен волейбол, зона за йога, пилатес и фитнес, амфитеатър с анимация за възрастни и деца, магазини за сувенири, салон за красота и фризьорски салон.

Стаите са с изискан интериор и стил, оборудвани с климатична система, както и с голям телевизор, за да можете удобно да се наслаждавате на любимите си филми. Просторната спалня и удобният матрак могат да гарантират добър нощен сън след вълнуваща разходка до града или плуване в изумрудените води на морето, което е само на близко разстояние от хотела. Някои от стаите и апартаментите имат дори собствен басейн, където можете да се насладите на уникалното изживяване на уединение.

Освен лукса на своето настаняване, Ajul Luxury Hotel & Spa Resort гарантира уникално кулинарно изживяване на своите гости чрез своите 3 ресторанта и 3 бара, които отвеждат туристите на уникално кулинарно пътешествие с местна кухня и съвременни вкусове. Ресторантите се снабдяват с плодове, зеленчуци и билки от собствените градини на хотела, които са достъпни за гостите.

Без значение какъв тип спорт харесвате, в хотела може да го практикувате, в забележителна среда. Независимо дали харесвате тенис, баскетбол или волейбол, той е оборудван с правилните съоръжения, за да сте сигурни, че ще се забавлявате максимално. Ако предпочитате пешеходен туризъм, не се колебайте да се обърнете към рецепцията, за да организират пешеходен тур в близката гора. При заявка е възможно дори да се организират индивидуални тренировъчни часове по йога или пилатес, за да можете да спазвате графика си или да усетите подмладяващия и успокояващ ефект от тези дейности. Не забравяйте да се възползвате максимално от СПА центъра на хотела, за да получите истинско усещане за релакс и да успокоите ума и душата си. Хотелът разполага и с фитнес център, където можете да се отпуснете и да продължите да тренирате дори и на почивка.

Ако никога не сте ходили на открито кино, сега е моментът да изживеете това! Хотелът разполага с такова, където можете да се насладите на гледане на различни филми по време на престоя си. Не пропускайте да посетите търговската аркада. Независимо дали търсите минимаркет, магазин за сувенири или бутик, хотелът се е погрижил съоръженията да задоволят всички ваши нужди. Освен това има и конферентни зали за общо 350 човека.

Независимо дали сте избрали да отидете в Халкидики на семинар, на почивка или за специален повод, хотел Ajul Luxury Hotel & Spa Resort разполага с всичко необходимо, за да превърне престоя ви в едно незабравимо преживяване.

Почувствайте успокояващия ефект на околностите и оставете спокойствието на красивата природа да успокои ума и душата ви. Вдишайте чист въздух, заедно с хипнотизиращия аромат на цъфтящи цветя и природа. Създайте си спомени, които ще останат гравирани в сърцето ви завинаги!

Димо Христов