Транспорт

Спечелете 20 000 евро за 20-тия рожден ден на Wizz Air

   
Спечелете 20 000 евро за 20-тия рожден ден на Wizz Air

Wizz Air ще отбележи от днес своя 20-ти рожден ден с голяма игра, съобщиха от компанията. Това е нашият 20-ти рожден ден и знаете какво означава това – подаръци за ВАС! Отбележете в календарите си дните от 19 до 21 май 2024 г., защото вдигаме изключително парти за рожден ден.

Резервирайте билета си директно на wizzair.com по време на нашия купон и можете да получите 20 000 EUR спомени за цял живот с WIZZ! Звучи ли добре? Ето как можете да празнувате и да спечелите с WIZZ:

Имали ли сте намерение да отметнете дестинация в своя списък? Или предпочитате спонтанни пътувания? Никога няма по-добър момент да планирате следващото си пътуване!

Резервирайте билета си директно на wizzair.com между 19 и 21 май 2024 г. Въведете кода си за потвърждение в уебсайта на промоцията, за да имате шанс да спечелите. Не забравяйте, че колкото повече кодове въвеждате, толкова по-добри са шансовете ви да спечелите! Какво чакате още? Започнете да резервирате и стискайте палци за сериозен късмет за рождения ден.

Това е нашият рожден ден – и вашият подарък. Нека да накараме някаква магия да се случи! Общите условия на промоцията са достъпни на wizz20.wizzair.com

Една от най-големите европейски нискотарифни авиокомпании – Wizz Air, отчете през миналата година превозени 25 млн. пътници от и до България за период от 18 години. Към момента Wizz Air има над 60 маршрута от и до България, които са в 20 страни. Авиокомпанията оперира у нас от 2005 г., като вече има базирани 7 самолета в София и 3 във Варна, а за нея работят над 400 българи. Отделно има полети до Пловдив и през летния сезон до Бургас.

Габриел Драгиев