Новини Турагенции

Qatar Airways обяви промоция на самолетни билети от София

   
Qatar Airways обяви промоция на самолетни билети от София

Авиокомпанията „Катар еъруйз“ (Qatar Airways) обяви промоция на самолетни билети за българския пазар, които се предлагат и от туроператора „Премиер турс“. Това съобщи за TravelNews Радостина Янева, маркетинг мениджър на туристическата агенция. Отстъпката е за двупосочни самолетни билети в икономична и в бизнес класа от София до множество дестинации: Абу Даби, Делхи, Пекин, Банкок, Шанхай, Пукет, Сеул, Найроби, Ханой, Хошимин, Бали, Сейшели, Малдиви, Малайзия и др.

Промоцията е само до 28 май 2024 г. Периодът на пътуването трябва да бъде от 13 декември 2024 г. Местата са ограничени и затова трябва да резервирате сега и да платите до 5 дни, обясни Янева. За да се възползвате от намалението, потърсете офертите в „Премиер турс“.

Цената на двупосочен билет до Делхи например е 535 евро, Пекин - 627 евро, Ханхай - 690 евро, Пукет - 720 евро, Банкок - 735 евро, Сеул - 745 евро и др. Бизнес класата започва от 1861 евро.  

„Катар Еъруейз“ е носител за 7-ми път на наградата “Skytrax’” и признанието „Най-добра авиокомпания в света“. Сертифицирана е като 5-звездна авиокомпания за качеството на своите летищни и бордови продукти и обслужване на персонала. Продуктовата оценка включва седалки, удобства в кабината, храни и напитки, чистота и др., а рейтингът за обслужване е както за кабинния персонал, така и за наземния персонал. Тя е част от обединението на авиокомпании - One world, в което влизат още British Airways, Iberia, American Airlines, Qantas и други. В нейните самолети има икономична и бизнес класа.

В най-големите - А380, е разположена и луксозната първа класа. С тези самолети се оперира от Доха до Банкок, Сидни, Малдиви и др. Авиокомпанията предлага отлично качество на обслужването, богата програма на забавления с филми, музика, телевизионни продукции, игри и уникална храна.

Мирослав Иванов