Новини Транспорт

Air France Conciergerie е новата услуга на летище Париж-Шарл де Гол

   
Air France Conciergerie е новата услуга на летище Париж-Шарл де Гол

От 11 юни 2024 г. Air France ще предлага нови консиерж услуги за посрещане и придружаване на летище Paris-Charles de Gaulle, за да направи приятно и пълноценно преживяването на летището за клиентите си. Тези услуги ще бъдат достъпни за всички резервации за полети, извършвани от Air France или със споделени кодове с партньорска авиокомпания.

Набор от персонализирани услуги при заминаване, пристигане и при трансфер между полети

Air France Conciergerie ще предложи на клиентите, пътуващи в кабините Economy, Premium Economy и Business, набор от допълнителни услуги за ексклузивно, безпрепятствено и приятно изживяване на летището.

При заминаване пасажерите ще могат да се насладят на пълна гама от услуги, включително частен трансфер* до летището, помощ от консиерж веднага щом пристигнат на терминала, услуга от консиерж, който да занесе багажа им до специално гише за чекиране, помощ през определените за приоритетно преминаване входове, придружаване до бизнес салоните за клиентите, които имат достъп до тях и след това  до изхода за самолета.

При пристигане, консиерж ще посреща клиентите на вратата на самолета и ще ги придружава през лентите на летището, определени за приоритетно преминаване. След като багажът им бъде взет, те ще бъдат придружени до превозното средство, предназначено за техния личен трансфер*.

Пасажерите, които имат трансфер към следваща дестинация, ще бъдат придружавани от пристигащия полет до бизнес салона (ако имат достъп), a след това до изхода за следващия им полет през приоритетните ленти за отвеждане към самолета.

При заминаване или между два полета, консиерж услугата ще предложи и достъп до един от салоните на авиокомпанията в Париж-Шарл де Гол като допълнителна опция за клиенти, които нямат достъп до VIP салоните. Когато дойде време за качване, те ще бъдат придружени от салона до изхода им.

Вече може да направите своята резервация за полети от 11 юни 2024 г. на уеб страницата на авиокоммпанията или по телефона до 18 часа преди заминаването. За повече информация https://wwws.airfrance.bg/information/aeroport/options/conciergerie