Турагенции

Онекс тур стартира чартърна програма до Палермо в Сицилия

   
Онекс тур стартира чартърна програма до Палермо в Сицилия
Палермо е отправна точка за програмите на Онекс тур
  Онекс тур

Сицилия е като ботаническа градина - навсякъде лимонови и мандаринови дръвчета, цъфнали кактуси, пъстри цветя, маслинови горички и какво ли още не. Ако искате да се потопите в атмосферата на острова, оставете сърцето и очите да ви водят! Защото веднъж стъпи ли кракът ви там - сърцето се пълни с щастие, а тръгне ли си - плаче, защото мечтае да се върне отново!

Туроператорът „Онекс тур“ стартира чартърна програма до Палермо в Сицилия. Първият полет беше извършен днес с българската авиокомпания BH Air. Туроператорът предлага два пакета – единият за почивка, а другият е обиколка на Сицилия. Датите за юни вече са запълнени, но в момента вървят продажбите за 23 септември, 30 септември, 7 и 14 октомври 2024 г.

Цената на първия пакет започва от 492 евро на човек, в която влизат самолетни билети с летищни такси, 7 нощувки в избрания хотел, закуски и вечери, ръчен багаж до 7 кг. и чекиран багаж до 20 кг.; трансфери и медицинска застраховка.

Полетите до Палермо се изпълняват от BH Air

Цената за обиколка на Сицилия започва от 880.33 евро на човек. В нея влизат самолетни билети с летищни такси, 7 нощувки в избраните хотели, закуски и вечери, ръчен багаж до 7 кг. и чекиран багаж до 20 кг.; трансфери и медицинска застраховка. В туристическата програма влиза екскурзовод на български език, като се посещават Палермо, Монреале, Ериче, Марсала, Агридженто, разглеждане на древния Акрагас – долината на храмовете. Следва отпътуване за Източна Сицилия, в която са предвидени пешеходна разходка в бароковото бижу Ното, Сиракуза/Летояни, пешеходна разходка в Катания. На шестия ден са вулканът Етна и неописуемо красивата Таормина. В края на програмата са Месина и Чефалу.

По време на обиколката българите могат да се запознаят със сицилианските специфики и пленителната история на италианския остров. Мнозина вярват, че това е най-автентичната част от Италия, която е запазила духа си и южняшкия темперамент. В комбинация със спиращите дъха гледки на Сиракуза, Ното, Катания, вулкана Етна и много други спирки, дестинацията не може да остави никого безразличен.

Пъстра Сицилия, величествена с вулканичните кратери, гостоприемна с вкусната храна, красиви неповторими гледки, древна и прелюбопитна. Слънце, море, лимонови гори и вкусна храна. И гостоприемни, топли хора. Това предлага Сицилия!

Димо Христов, Палермо