Хотели

Ваканция през юни в Свети Влас с програма за здравословен начин на живот

   
Ваканция през юни в Свети Влас с програма за здравословен начин на живот

Лятната ваканция винаги е дълго чакана - все пак кой не мечтае за качествена почивка? Но нека си признаем - понякога се увличаме в почивката и не можем да направим най-здравословните избори за себе си. Е, в “Гранд хотел Свети Влас” това няма как да се случи. Комплексът се е погрижил да направи спазването на здравословни навици максимално лесно.

С много спортни съоръжения, вкусна здравословна храна и възможности за релакс, изглежда “Гранд хотел Свети Влас” е открил рецептата за истински балансирана ваканция, която да съчетава полезното с приятното. Комбинирайки удобствата с живописни гледки към морето и планината, гостите на хотела си гарантират пълно спокойствие.

Придържайки се към концепцията за по-добро здраве чрез време за себе си, в хотела е обособена и функционираща специализирана клиника за отслабване, детокс и диететика. Здравният център разполага с медицински кабинети със специализирана апаратура за диагностика и лечение, в които работят квалифицирани специалисти. Така че освен за почивка, "Гранд хотел Свети Влас" е идеален и за първи стъпки към мечтаното тяло.

Затова през този сезон екипът на комплекса разработва специализираната “Be Healthy” програма. Тя предлага почивка, фокусирана върху детокс, тонус и възстановяване на тялото. За максимално добри резултати програмата започва с метаболитно измерване със специализиран апарат Tanita за сегментален анализ за определяне на мускулна маса, мазнини, обиколки на тялото и калориен прием. На база на него специалистите от клиниката изготвят хранителен режим според целите, които сте си поставили, както и персонални насоки за хранене след режима.

Спазването на режима е съвсем лесно, тъй като от “Гранд хотел Свети Влас” са се погрижили и за това. Разнообразното меню на Ultra All Inclusive концепцията включва висококачествена и здравословна храна, поднасяна в обновения и разширен ресторант с още по-впечатляващи гледки към морето. Персонализираните хранителни режими, които всеки гост може да получи, са специално разработени за горене на мазнини, засилване на метаболизма и предоставяне на необходимите вещества за енергия и здраве.

Самият пакет Be Healthy включва тези услуги, както и настаняване за 3, 5 или 7 нощувки в делукс стая. За максимални резултати по време на програмата се включват и персонализирана ежедневна тренировъчна програма с различен интензитет, водена от професионален инструктор на фитнеси Pulse.

В допълнение към тренировките и хранителния режим гостите, избрали програмата “Be Healthy”, ще се радват на различни регенериращи процедури. Сред тях са спортен или възстановяващ масаж на цяло тяло по избор и процедури за йонна детоксикация със специализиран уред за изчистване на организма от токсините и микроорганизмите. Предлагат се и енергизиращи и възстановяващи шотове след тренировка, напитки за горене на мазнини и забързване на метаболизма със зеолит и българска арония, дрениращи билкови чайове за извеждане на излишната вода от тялото, алкална вода за пиене и детоксикиращ пластир за ходила за отделяне на токсини.

Разбира се, всички гости на хотела, избрали “Be Healthy” програмата, ще имат пълен достъп до СПА центъра на хотела, който е сред най-големите и най-добре оборудвани СПА центрове в района. На разположението на гостите са открита и закрита СПА зона, които разполагат с вътрешен акватоничен басейн и джакузи, външен термален басейн и външно джакузи, контрастно топило, финландска сауна, солна сауна, арома парна баня, турска баня, панорамна парна баня, лакониум и релакс зона. Всички участници в програмата ще могат заедно да спортуват с организирани походи и разходки сред природата и йога дихателни практики.

От “Гранд хотел Свети Влас” са помислили и за менталното здраве, за да може човек максимално да се погрижи за себе си. Те предлагат лекции на тема здравословен начин на живот, както и достъп до специализирана библиотека с материали по тази тема, както и до приложението Pulse Plus. Към пакета са включени и специални отстъпки за допълнителни масажи, платени СПА терапии и процедури, за повторно участие и за клубни членове.

“Be Healthy” е една страхотна програма, която да даде старт на по-доброто ти аз през лято 2024! Със страхотни възможности за море в един от най-красивите черноморски курорти, и много ресурси за подобряване на здравето, тази програма е идеалното решение за всеки, който търси активна ваканция.