Новини Турагенции

Почивки за летния сезон през сайта на Чайна травъл къмпани

   
Почивки за летния сезон през сайта на Чайна травъл къмпани

Летните програми за почивки са готови и вече са на пазара. Туроператорът „Чайна травъл къмпани“ предлага възможност за резервации през своя интернет сайт China-travel.bg. Компанията се стреми да се разсрасне като онлайн туристическа агенция. Туроператорът предлага от свои партньори чартъри за почивки и самолетни екскурзии с тръгване от София, Пловдив и Варна. Най-голямо разнообразие има за пакети в Турция, Египет, Тунис, Италия, Мароко и др. дестинации.

Най-много хотели за ваканция

са предлагани в съседна Турция. Само в Анталия има над 50 хотела и 13 големи хотелски вериги, които са любими на българите. Отделно има програми до Бодрум, Мармарис, Фетие, Кападокия и обиколни турове. Южната ни съседка се радва на голям интерес за почивка. Анталия от години е сред най-търсените дестинации и хората я избират целогодишно. Това се дължи най-вече на висококачественето обслужване, страхотните плажове и добрите цени. Често предложенията в Турция са много по-изгодни дори от тези в България и някои от турските курорти определено много си заслужават.

Традиционно в Турция най-предпочитани и масови са настаняването на база All Inclusive и Ultra All Inclusive. В тези пакети има включени 3 основни хранения, местни алкохолни и безалкохолни напитки на свободна консумация на баровете и снак кътовете за похапване през целия ден. При по-луксозните хотели концепцията е обогатена още с вносен марков алкохол, бутилирани бира и безалкохолни и менюто е още по-разнообразно и изискано. Немалко хотели вече предлагат сладкарници и ръчно приготвени лакомства на гостите за свободна консумация.

Предложенията за Египет

са в Хургада, Шарм ел-Шейх и Марса Алам. Полети ще има до Кайро и Хургада в едната програма, а в другата – курортът Шарм ел-Шейх. За Египет има още обиколна програма, круиз по Нил и почивка в курорта Марса Алам.

За Тунис „Чайна травъл къмпани“ предлага полети до Енфида и до остров Джерба, както от София, така и от Варна. Хотелите са изпитани и туроператорът гарантира за висококачествено обслужване с разнообразни забавления. Цените започват от 736 лв. и включват самолетни билети с European Air Charters от София до Енфида и обратно, летищни такси, чекиран багаж 20 кг и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23, трансфери от летището до хотела и 7 нощувки в избран от клиента хотел на база All Inclusive, медицинска застраховка.

Остров Сардиния

в Италия предизвика голям интерес сред българите. Именно за това идват предложения за чартъри до пленителната дестинация. Всеки понеделник от 3 юни до 23 септември 2024 г. полети на Еuropean Air Charter ще превозват българи от София към 8-дневна незабравима почивка. На 23 септември има и полет от Варна.

Цените започват от 1479 лв. на човек и включват: самолетен билет София – Олбия – София с чартърен полет на European Air Charter с 20 кг регистриран багаж и 5 кг ръчен, летищни такси, трансфер летище - хотел - летище и 7 нощувки на база All inclusive в хотел по избор на клиента. Към пакета има три вариант за настаняване, като гостите могат да избират между 3- и 4-звездни комплекси от най-високо ниво. Всеки от хотелите е на пешеходно разстояние от морския бряг и предлага всички нужни удобства за една незабравима почивка.

Новият сайт на „Чайна травъл къмпани“ ООД е изработен по договор BG-RRP-3.005-0868-C01 по процедура "Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия" по Националния план за възстановяване и устойчивост.

Габриел Драгиев