Новини Транспорт

Qatar Airways пусна намаление на билетите за бизнес класа от София

   
Qatar Airways пусна намаление на билетите за бизнес класа от София

Авиокомпанията „Катар еъруйз“ (Qatar Airways) обяви промоция на самолетни билети в бизнес класата за българския пазар, които се предлагат от туроператора „Премиер турс“. Това съобщи за TravelNews Радостина Янева, маркетинг мениджър на туристическата агенция. Намалението е от 10% и стига до 20% за двупосочни самолетни билети от София до множество дестинации: Пукет, Бангкок, Малдиви, Денпасар, Токио, Дубай, Мелбърн, Ханой, Сейшели, Хонг Конг, Шри Ланка, Окланд, Куала Лумпур, Йоханесбург, Кейптаун, Хо Ши Мин, Джакарта и др. Резервациите трябва да бъдат направени до 30 юни 2024 г. и са за last minute пътувания само в този месец, посочи Янева.

„Благодарение на страхотното ни партньорство с Qatar Airways, имаме възможност да споделим нашите ексклузивни цени за подбрани дестинации на авиокомпанията, които предлагаме с допълнителна промоционална отстъпка до 20% в най-добрата бизнес класа в света“, каза Радостина Янева. Цените не са достъпни в официалния уебсайт на авиокомпанията за директни продажби, допълни тя.

Qatar Airways за 5-ти пореден път беше наградена за най-добра бизнес класа за 2024 г. в наградите на AirlineRatings.com за отлични постижения на авиокомпаниите. Бизнес класата „Qsuite“ на Qatar Airways е просто най-добрата в индустрията и се предлага на по-голямата част от флота на Boeing 777 и A350 за дълги разстояния. Qsuite също предстои да се пусне и в Boeing 787s.

Какво прави QSuite толкова специален?

Просторният, частен, добре проектиран апартамент от бизнес класата е пълен с функции, предназначени да направят пътуването по-продуктивно и удобно. Такива функции включват плъзгаща се врата за поверителност, огромен 21,5-инчов сензорен екран с висока разделителна способност, щедро сигурно отделение за съхранение под големия подплатен подлакътник плюс достатъчно място, за да се разтегнете удобно с краката си върху табуретката.

Друга привлекателна характеристика на QSuites са подвижните панели, които ще ви позволят да превърнете вашето пространство в социална зона, което ви позволява да работите, вечеряте или общувате на 40 000 фута.

Qatar Airways е носител за 7-ми път на наградата “Skytrax’” и признанието „Най-добра авиокомпания в света“. Сертифицирана е като 5-звездна авиокомпания за качеството на своите летищни и бордови продукти и обслужване на персонала. Продуктовата оценка включва седалки, удобства в кабината, храни и напитки, чистота и др., а рейтингът за обслужване е както за кабинния персонал, така и за наземния персонал. Тя е част от обединението на авиокомпании - One world, в което влизат още British Airways, Iberia, American Airlines, Qantas и други. В нейните самолети има икономична и бизнес класа.

В най-големите - А380, е разположена и луксозната първа класа. С тези самолети се оперира от Доха до Банкок, Сидни, Малдиви и др. Авиокомпанията предлага отлично качество на обслужването, богата програма на забавления с филми, музика, телевизионни продукции, игри и уникална храна.

Мирослав Иванов