Новини Хотели

Хотел Domes Noruz Kassandra е най-новото бижу само възрастни на Халкидики

   

Domes Noruz Kassandra разполага с красив плаж
  Domes Noruz Kassandra

Петзвездният луксозен хотел Domes Noruz Kassandra вече посреща туристи за новия летен сезон. Той работи по концепцията само за възрастни и е разположен в Ханиоти, на първия ръкав Касандра на полуостров Халкидики в Гърция. Запомнящият се живот се нуждае от уникални моменти и новият комплекс е луксозното платно, на което можете да създадете собствено изживяване за цял живот.

Влизайки в мечтания свят на Domes Noruz Kassandra, вие навлизате в лайфстайл парти зоната, която характеризира красивия полуостров Халкидики. Известен като изискан плажен клуб със уникални стаи и апартаменти, луксозният комплекс излъчва атмосфера на изтънчено безгрижие, постигайки перфектния баланс между класа и известност. Целувани от слънцето и спокойни, гостите вдишват атмосферата, генерирана от отпускаща музика, възхитителна кухня, експертно изработени коктейли, утвърдени салонни сесии и смесица от изкуство и мода. Всичко това допринася за празничната естетика. Domes Noruz Kassandra отразява висшия живот, преведен в моменти на ненадминато лайфстайл изживяване, сгушено сред зашеметяващата красота на крайбрежния Noruz.

От момента, в който стъпите в комплекса, ще бъдете пренесени в свят на модерна изтънченост и внимание към детайла. Всеки изящно обзаведен апартамент е внимателно оборудван с всичко необходимо за един наистина луксозен престой.

Възхитителна гастрономия

Елате на борда на едно истинско кулинарно пътешествие, което докосва душата. Потопете се в комбинацията от традиционна и изискана кухня в ресторант Topos, където можете да се насладите на есенцията на някои от най-красивите кътчета в Егейско море.

Изживейте експлозия от вкусове в Raw Gastro Bar, където ще изберете оригинални коктейли, създадени специално от барманите, идеално съчетани с еклектични сурови гастро храни. В Noruz храната не е просто храна за тялото, това е начин за споделяне на опит и високото изкуство за създаване на спомени чрез цветове и аромати. Това е върховният израз на запознаване на гостите с душата на природната среда и нейното модерно развитие в една изключителна дестинация!

Domes Noruz Kassandra предлага истинско удоволствие само за възрастни и се грижи за онези, които са настроени към дневния и нощен живот. Човек може да се отдаде на по-фините неща в живота в бляскава крайбрежна обстановка. Хотелът е перфектната начална точка за легендарните клубове в района на Калитея - гръцката алтернатива на космополитните културни горещи точки като Миконос и Ибиса.

Noruz излъчва атмосфера на изтънчена безгрижност, постигайки перфектния баланс между класа и известност. Хубава музика, възхитителна кухня, експертно изработени коктейли, утвърдени лаундж сесии и смесица от изкуство и мода, всичко това допринася за 24/7 естетика. Като цяло хотелът осигурява перфектния баланс между спокойни събития през деня, но в близост до установената парти сцена през нощите, които могат да продължат до сутринта.

Хотел Domes Noruz Kassandra е част от Domes Resorts, най-бързо развиващата се група за лайфстайл комплекси в Гърция.

Габриел Драгиев