Новини Хотели

Ако още е рано за море, никога не е късно за СПА в Grand Hotel Therme в Баня

   
Ако още е рано за море, никога не е късно за СПА в Grand Hotel Therme в Баня

Юни месец крие магията на разцъфващото лято - сякаш магически именно тогава температурите рязко се вдигат и се размечтаваме за лятна отпуска и лежерни дни. Но морето все още е по-скоро хладно и е малко рано за такива планове. Е, за такива случаи СПА почивките в планината са чудесното решение.

Избирайки почивка в планината през юни, си подарявате слънчеви дни, прохлада и възможности за страхотни приключения на открито. Като добавим и едно впечатляващо СПА преживяване, усещането за море, далеч от морето, би било напълно завършено.

Grand Hotel Therme категорично се наложи като еталон за качествена почивка през последните две години. Хотелът е предпочита локация за всички гости, които искат да съчетаят комфорта на All Inclusive концепцията със страхотен интериор, 5-звездно обслужване, много възможности за забавления и СПА център на световно ниво. Привлича и любителите на вкусната храна, приготвяна на място тук, от опитни готвачи.

Когато става въпрос за идеалната семейна почивка, Grand Hotel Therme се откроява като перфектния избор за релаксация и забавление за всички възрасти. Разположен в живописното село Баня, хотелът предлага уникални СПА преживявания, които ще зарадват както децата, така и възрастните.

Богатият асортимент от възможности за настаняване прави хотела изключително удобен за всеки тип пътешественици. Независимо дали най-подходящият вариант е двойна стая, луксозен суит, апартамент, пентхаус или цяла къща - този комплекс има решението!

Една от главните атракции на Grand Hotel Therme са откритите и закрити минерални басейни. Някои от тях отскоро може да се ползват свободно и от деца, а общият им брой е впечатляващ – цели 12. Създадени да отговорят на нуждите на цялото семейство, тези басейни предлагат комбинация от топла минерална вода, релаксираща атмосфера и живописни гледки. Хотелът предлага и самостоятелен външен Adults only басейн за посетители над 16 години с бар и с възможност за ползване на наргиле, който работи до полунощ.

В рамките на хотелския комплекс е разположен и модерният СПА център Pulse Therme. Той може да бъде посетен както от гости на хотела, така и от външни посетители с полудневни или целодневни карти. Разположен на площ от над 6000 кв. м, СПА и уелнес центърът предлага уникален бленд от традиционни и иновативни СПА услуги.

Създаден да бъде място на пълно спокойствие и релакс, Pulse Therme има обособени много и различни зони както за деца, така и само за възрастни. Гостите на Pulse Therme може да се насладят на вътрешен уелнес минерален басейн, басейни със звезди, пътека за Кнайп терапия, басейн с камина, 3 шокови басейна. Скоро бяха открити и външен панорамен Infinity басейн, както и няколко нови СПА зони, сред които стаята на Клеопатра и медена сауна. А за да осигури максимално спокойствие на възрастните, центърът се е подготвил и със специален Adults Only външен басейн.

В СПА зоната на хотелския комплекс е разположен и ресторант - Aperi Therme, където се предлага вкусно брънч меню до 18 часа. Освен това от Aperi Therme се организират и ежеседмични DJ партита в СПА центъра. Всяка петък и събота вечер, гостите могат да се насладят на жива музика, миксирана от професионални DJ-и, докато се отпускат в уютната атмосфера на СПА центъра.

Тази уникална комбинация от услуги прeвръща Grand Hotel Therme и СПА центъра Pulse Therme в идеалния избор за тези, които търсят луксозно еднодневно СПА преживяване или по-дълга СПА почивка.

За гостите, които имат допълнителна нужда да презаредят батериите сред планината - страхотната околност на село Баня ще ги очарова.

Семействата могат да изследват живописните пешеходни маршрути в околността, както и да посетят културни и исторически забележителности с организираните от хотела дневни разходки. От друга страна спортните натури могат да се ангажират с колоездене или пък езда. Възможностите са безкрайни!

Фитнес центърът на Grand Hotel Therme вече предлага и допълнителни активности за гостите. Всеки вторник, сряда и петък те може да тренират индивидуално с инструктор с услугата Pulse Revolution. В събота сутрин се организират преходи сред природата, а следобед има и тренировки с иновативния P.BoxX, предлаган от фитнес Pulse.

Село Баня е истински рай за семейни почивки, където всеки член на семейството може да намери своето идеално занимание. Независимо дали търсите релаксация в минералните басейни, активни спортни занимания или културни преживявания, това живописно село предлага всичко необходимо за незабравими моменти заедно. Съчетавайки природната красота с висококачествените услуги в Grand Hotel Therme и в Pulse Therme и разнообразните дейности на открито, мястото гарантира пълноценен и разнообразен престой за малки и големи.

Йоана Шомова