Новини Събития

Колко ще струва посещението на басейн за столичани

   
Колко ще струва посещението на басейн за столичани

Със затоплянето на времето и повишаването на температурите идва време и за плаж. Ако нямаме възможност за почивка на морето все още, добър вариант е и басейнът в града, пише bTV Бизнес екип.

На басейн в София: Колко ни струва "градският плаж"? Макар и без пясък, градският плаж има своите предимства - до него се стига бързо, а и е значително по-евтин

Басейн "Спартак", бул. "Арсеналски"

От 3 юни басейнът вече работи всеки ден от 9.30 до 19 ч. Цената за еднократно посещение е 20 лв. За ученици и студенти срещу представяне на документ, удостоверяващ, че са учащи, цената е 16 лв. Цените са без промяна спрямо миналата година. След 16 ч. цената за еднократен вход е 15 лв. Чадърите и шезлонгите са включени в цената, но са ограничен брой.

Плувен комплекс "Диана" в ж.к. "Дианабад" ще отвори за посетители на 12 юни. Плувният комплекс в кв. "Дианабад" разполага с 3 открити плувни басейна с олимпийски размери, с филтърна инсталация, кула за скачане, две трибуни, търговски обекти. Капацитетът е 2500 души.

Комплекс "Възраждане"

Аквапарк "Възраждане" ще отвори врати за посетители на 1 юли. От там казаха, че все още няма информация дали ще има промяна в цените спрямо миналата година. Комплексът разполага с 5 басейна, 300 шезлонга, 8 пързалки. Разположен е на площ от 6677 кв. м. В основния детски басейн е разположено водно-игрово съоръжение с 3 улея за спускане и атракциони. Пързалките са предназначени за лица над 130 см.