Новини Хотели

Международната хотелска верига Rixos представи у нас новия си хотел в Истанбул

   
Международната хотелска верига Rixos представи у нас новия си хотел в Истанбул

„ТЕЗ Тур България'' беше домакин вчера на презентация-коктейл на международната хотелска верига RIXOS. На събитието присъстваха много туристически агенти и партньори на туроператора.

За първи път на българския пазар беше представен нов грандиозен продукт на веригата – петзвездният луксозен хотел Rixos Tersane Istanbul. В скоро време се очаква да бъде качен и на сайта на „ТЕЗ Тур“, като това е най-новото предложение за българите, които посещават Истанбул.

Rixos Tersane Istanbul е разположен на брега на Златния рог в историческия квартал Tersane на Истанбул. Той перфектно съчетава модерен лукс с 600-годишна история от старите корабостроителници. Намира се само на 2 км от кулата Галата.

Хотелът залага на същността на веригата - безупречно обслужване и невероятните ваканционни изживявания. Той е истински притегателен център за забавления с невороятна панорамна гледка.

Предлага помещения за настаняване със сезонен открит плувен басейн, частен паркинг, фитнес център и градина. Разполага с ресторант, тераса, бар, , конферентни зали, бална зала, сауна, парна баня и др. На разположение на гостите има рум-сървиз и денонощна рецепция. Клиентите на Rixos Tersane Istanbul могат да се насладят на закуска на шведска маса.

Пазарът на подправките и булевард Истиклял са на 3,1 км от хотела. Най-близкото летище е новото летище, което е на 36 км от Rixos Tersane Istanbul.

Димо Христов