Новини Събития

С 50% отстъпка стартира летният сезон на Мальовица

   
С 50% отстъпка стартира летният сезон на Мальовица

На 15 юни Мальовица открива летния сезон с много забавления, лятно настроение и 50% отстъпка на всички атракционни съоръжения. Въжен град, надуваем замък, алпийски тролей, батут, трамплин, летни шейни са част от изживяванията, на които можете да се насладите сред вековните борове на Меча поляна.  Забавленията са притегателна сила, особено в най-горещите дни за семейства с деца, за които Мальовица се утвърждава като предпочитана дестинация. Чистият въздух, великолепната природа и множеството планински пътеки още от входа на природен парк Рила са идеална предпоставка за една истински благодатна и възстановяваща почивка. За трета поредна година се наблюдава засилен интерес и към летните детски лагери, които се организират в курорта.

От комплекса препоръчват непременно да опитате алпийския тролей – това е полет с дължина 200 метра над Меча Поляна. Да почувствате скоростта и усещането за летене е  едно незабравимо преживяване както за деца, така и за възрастни.

И без сензационната отстъпка от 50% - жест към първите посетители на летните атракциони, цените са повече от приемливи. Една обиколка на въжения град или 30 мин. на бънджи трамплина, подходящ за участници до 85 кг, е едва 7 лв. Ентусиастите могат да се възползват от няколко пакетни предложения като пакет „Макси“, който срещу 40 лв. осигурява часове максимално забавление - въжен град два кръга по една обиколка, спускане с шейни, малък и голям надуваем замък, бънджи трамплин, батут с възглавница и алпийски тролей.

Всички пакети могат да се разгледат на сайта на комплекса - malyovitsa.com, казват от маркетинговия отдел, като добавят, че „Атмосферата, невероятната природа, шумът на тишината, кристално чистият въздух тук са магически и ще ви накарат да се влюбите в  Мальовица.“

Далеч от градския шум и летните горещини, само на час път от София, Мальовица Ви очаква!