Турагенции

ТЕЗ Тур обяви акция за почивки в Анталия

   
ТЕЗ Тур обяви акция за почивки в Анталия

Туроператорът "ТЕЗ Тур" се е погрижил за всички туристи като предлага над 100 опции за настаняване през юни, юли и август в Анталия. В допълнение на това, всички почиващи могат да се възползват от акция с промоционални цени до 24 юни. Всички могат да изберат полет до Анталия от София в четвъртък, петък, събота и неделя, от Варна  в неделя и понеделник, а от Пловдив и Бургас в четвъртък.

15 Best Beaches in Antalya, Turkey & Map 2024

Цените за програмите в Анталия започват от 285 евро на човек и включват самолетни билети с директен чартърен полет до Анталия и обратно, пътнически и летищни такси, държавна такса сигурност за летищата в Турция, 20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг, трансфери летище - хотел - летище, желания брой нощувки в избрания хотел на съответния пансион и медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на "Евроинс" с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

Анталия и околните курорти като Кемер, Белек, Сиде и Аланя предлагат разнообразие от плажни изживявания. Златистите пясъци и кристално чистите води са перфектни за слънчеви бани, плуване и водни спортове. Кемер е известен със своите живописни планински пейзажи, съчетани с морски брегове, докато Белек е популярен със своите луксозни голф игрища и висококласни хотели.

Историческите забележителности на региона са не по-малко впечатляващи. Старият град на Анталия пленява със своите калдъръмени улици и османски къщи, а древният град Перге и амфитеатърът в Аспендос предлагат пътешествие в миналото. В Сиде можете да разгледате добре запазените римски руини и храма на Аполон, докато Аланя впечатлява с историческия си замък, който се извисява над морето.

Antalya Old Town (Kaleiçi) | Antalya Tourist Information

За онези пътешественици, които не обичат да се задържат дълго на едно място, "ТЕЗ Тур" са подготвили интересна селекция от допълнителни екскурзии. Един от най-популярните пакети за допълнителна екскурзия е посещението на Antalya Aquarium. Аквариумът е един от най-големите аквариуми в света и предлага уникална възможност за децата да видят разнообразие от морски обитатели, включително акули, морски костенурки, разноцветни риби и корали.

Аквариумът предлага интерактивни образователни програми и експозиции, които помагат на децата да научат повече за морската екология и важността на опазването на околната среда. Освен това има допълнително тематични зони като например снежна стая, където децата могат да играят в сняг дори през лятото. От друга страна пък WildPark зоната представя различни екосистеми и животни, като добавят разнообразие към преживяването.

Ако пък искате да организирате по-скоро екскурзия, то може да се запишете за допълнителни екскурзии в Кападокия и Памуккале. Кападокия е вълнуващо място за деца със своите впечатляващи комини и скални образувания, приличащи на приказка. Полетът с балон над този уникален пейзаж предлага незабравимо преживяване и прекрасни гледки. Подземните градове като Деринкую и Каймаклъ предоставят истинско приключение с тунели и стаи за изследване. Музеят на открито в Гьореме впечатлява с древните си църкви и манастири, изсечени в скалите.

Kaymakli Underground City Cappadocia: What to See? Tickets

От друга страна Памуккале е интересен със своите терасовидни басейни, изпълнени с минерална вода, където децата могат да се къпят и да се разхождат по белите тераси, наподобяващи замръзнал водопад. Античният град Хиераполис предлага интересни исторически обекти като амфитеатъра и термите. Легендарният басейн на Клеопатра със запазените римски колони на дъното е друга атракция, която ще заинтригува.

Анталия е мястото, на което всеки може да си позволи да се потопи в лукс, красива природа и уникални преживявания. Дестинацията си заслужава не само заради изгодната цена, а заради високото качество и персонално отношение, което всеки гост на “ТЕЗ Тур” получава. В Анталия всеки турист се обслужва досущ като знаменитост и успешно може да презареди батериите и да се наслади на една незабравима лятна почивка.

Затова побързайте да резервирате своята лятна почивка, а сега на промо цени само до 24 юни 2024 г.

Йоана Шомова