Турагенции

Explora Journeys предлага 30% отстъпка на круизи до 12 юли

   
Explora Journeys предлага 30% отстъпка на круизи до 12 юли

Първата луксозна европейска круизна компания Explora Journeys, която започна плаванията си преди по-малко от година, пусна страхотно предложение по-малко от два месеца преди първото плаване на втория й кораб. Благодарение на компанията всеки любител на европейските круизи ще може да се наслади на 30% отстъпка за най-луксозните круизи в Европа.

В свят, където пътуванията по море често се свързват с масови туристически изживявания, Explora Journeys се появява като светъл лъч на лукс, елегантност и индивидуалност. Тази нова компания, част от MSC Group, е посветена на предоставянето на уникални круизни изживявания, които променят традиционния начин на възприемане на пътуванията по море. Със своята мисия да обединява емоционални и физически преживявания, Explora Journeys се стреми да създаде незабравими спомени за своите гости, като комбинира изтънчен комфорт с откриването на нови и вълнуващи дестинации.

Explora Journeys Details Inaugural Cruise for New Explora I - Cruise  Industry News | Cruise News

Explora Journeys се отличава със своите елегантни кораби, които са проектирани с внимание към детайла и стремеж към съвършенство. Във всеки аспект от своята дейност, от дизайна на интериора до подбора на маршрути, компанията залага на изтънченост и персонализирани услуги. Пътниците могат да очакват просторни каюти, гурме ресторанти, модерни уелнес центрове и множество възможности за забавления и културни преживявания.

С фокус върху устойчивостта и отговорния туризъм, Explora Journeys също така предприема сериозни стъпки за минимизиране на екологичния отпечатък на своите круизи. Компанията инвестира в иновативни технологии и практики, които намаляват емисиите и насърчават опазването на морската среда.

Explora Journeys предлага не просто пътуване, а цялостно преживяване, което вдъхновява и обогатява. Обединявайки всички тези ценности около една феноменална концепция, круизната компания определено се налага на пазара като лидер.

Като дъщерна компания на MSC всички клиенти, които някога са били гости на MSC Yacht Club – най-високия клас настаняване на компанията, получават 30% отстъпка от цената на всяко морско пътешествие в Средиземно море, на борда на корабите Explora I и Explora II, през 2024 г.

Всеки желаещ може да се възползва от атрактивните цени до 12 юли на сайта на Crusit. Подарявайки си пътешествие с Explors Journey, туристите могат да очакват ексклузивно преживяване, което едновременно да се пребори със стреса от ежедневието и да предложи уникални приключения на познати и непознати европейски дестинации.

An Inside Look at MSC Cruises' New Explora Journeys Cruise Line | TravelAge  West

Корабите са малки, за не повече от 900 гости, обслужвани от над 700 души персонал. Гостите се настаняват само в апартаменти, разделени в различни категории. В цената на всяко пътешествие се включва и високоскоростен сателитен интернет, луксозен all inclusive, включващ шампанско, реномирани марки алкохол, безалкохолни напитки и коктейли. За изхранването на кораба се грижат награждавани шеф готвачи от световна класа, а в цената на пътуването влизат 10 от 11-те места за хранене на корабите. Няма да се налага да доплащате и за трансферите от кораба до градовете, на които спирате, където такива са нужни – Explora Journeys ще се погрижи  и за това.

Едно от най-големите предимства на круизните пътувания е възможността да разгледате множество градове и държави, без да се налага да опаковате и разопаковате багажа си на всяка спирка. Луксозните круизни кораби предлагат всички удобства на съвременния живот: от изискани ресторанти и СПА центрове до басейни, театри и фитнес зали. Пътниците могат да се насладят на разнообразни забавления и културни мероприятия на борда, след което със свежи сили да се впуснат в опознаване на нови дестинации.

Също така, круизната компания предлага допълнителни екскурзии и турове, водени от експерти, които разкриват тайните на местната култура и история. Тези организирани екскурзии предоставят задълбочен поглед върху забележителностите на всеки град, като същевременно осигуряват удобство и сигурност за пътниците.

Onboard Explora Journeys' first 'floating luxury hotel' • Hotel Designs

Всички тези качества правят европейския круиз идеалното решение за всеки пътешественик, който иска да посети максимално много места за възможно най-малко време. Независимо дали сте любител на историята, ценител на изкуството или просто търсите релакс и удоволствие, круизното пътуване предлага нещо специално за всеки. В свят, където времето и удобството са ценни, круизът предоставя перфектния баланс между разглеждане на нови места и наслада на луксозния комфорт. Затова не е чудно, че все повече пътешественици избират Explora Journeys, за да изследват Европа, отново и отново.

Йоана Шомова