Хотели

Хотел Domes Noruz Kassandra посреща само възрастни на Халкидики

   
Хотел Domes Noruz Kassandra посреща само възрастни на Халкидики

Петзвездният луксозен хотел Domes Noruz Kassandra вече посреща туристи за новия летен сезон. Той работи по концепцията само за възрастни и е разположен в Ханиоти, на първия ръкав Касандра на полуостров Халкидики в Гърция. Запомнящият се живот се нуждае от уникални моменти и новият комплекс е луксозното платно, на което можете да създадете собствено изживяване за цял живот.

Влизайки в мечтания свят на Domes Noruz Kassandra, вие навлизате в лайфстайл парти зоната, която характеризира красивия полуостров Халкидики. Известен като изискан плажен клуб със уникални стаи и апартаменти, луксозният комплекс излъчва атмосфера на изтънчено безгрижие, постигайки перфектния баланс между класа и известност. Целувани от слънцето и спокойни, гостите вдишват атмосферата, генерирана от отпускаща музика, възхитителна кухня, експертно изработени коктейли, утвърдени салонни сесии и смесица от изкуство и мода. Всичко това допринася за празничната естетика. Domes Noruz Kassandra отразява висшия живот, преведен в моменти на ненадминато лайфстайл изживяване, сгушено сред зашеметяващата красота на крайбрежния Noruz.

От момента, в който стъпите в комплекса, ще бъдете пренесени в свят на модерна изтънченост и внимание към детайла. Всеки изящно обзаведен апартамент е внимателно оборудван с всичко необходимо за един наистина луксозен престой.

Възхитителна гастрономия

Елате на борда на едно истинско кулинарно пътешествие, което докосва душата. Потопете се в комбинацията от традиционна и изискана кухня в ресторант Topos, където можете да се насладите на есенцията на някои от най-красивите кътчета в Егейско море.

Изживейте експлозия от вкусове в Raw Gastro Bar, където ще изберете оригинални коктейли, създадени специално от барманите, идеално съчетани с еклектични сурови гастро храни. В Noruz храната не е просто храна за тялото, това е начин за споделяне на опит и високото изкуство за създаване на спомени чрез цветове и аромати. Това е върховният израз на запознаване на гостите с душата на природната среда и нейното модерно развитие в една изключителна дестинация!

Domes Noruz Kassandra предлага истинско удоволствие само за възрастни и се грижи за онези, които са настроени към дневния и нощен живот. Човек може да се отдаде на по-фините неща в живота в бляскава крайбрежна обстановка. Хотелът е перфектната начална точка за легендарните клубове в района на Калитея - гръцката алтернатива на космополитните културни горещи точки като Миконос и Ибиса.

Noruz излъчва атмосфера на изтънчена безгрижност, постигайки перфектния баланс между класа и известност. Хубава музика, възхитителна кухня, експертно изработени коктейли, утвърдени лаундж сесии и смесица от изкуство и мода, всичко това допринася за 24/7 естетика. Като цяло хотелът осигурява перфектния баланс между спокойни събития през деня, но в близост до установената парти сцена през нощите, които могат да продължат до сутринта.

Хотел Domes Noruz Kassandra е част от Domes Resorts, най-бързо развиващата се група за лайфстайл комплекси в Гърция.

Габриел Драгиев