Новини Събития

5 пъти повече мобилен интернет за зона Балкани и Турция на Yettel

   
5 пъти повече мобилен интернет за зона Балкани и Турция на Yettel

Yettel предлага пет пъти повече мобилен интернет на същата цена с дневните си роуминг пакети за страните от зона „Балкани и Турция“. Предложението е валидно за клиентите с абонамент за мобилен план и ще им позволи да общуват свободно, докато са на почивка или пътуват по работа. По-малкият пакет - S, включва 2 000МВ на ден вместо стандартните 400МВ за 5,99 лева, а по-големият, М – 5 000МВ на ден вместо 1 000МВ за 11,99 лева. 

Пакетите „Балкани и Турция“ включват страните Албания, Босна и Херцеговина, Северна Македония, Сърбия, Черна гора и Турция. Те са дневни, валидни за 24 часа, като таксата се начислява, когато  потребителят се свърже с мобилна мрежа в някоя от страните в зона „Балкани и Турция“. Това позволява на клиентите да ги активират още преди да тръгнат на пътуване и да не се притесняват от излишни разходи. По този начин няма нужда да спират и пускат избрания пакет преди и след всяко пътуване.

Веднъж активирани, пакетите се подновяват автоматично на всеки 24 часа, ако клиентът все още се намира в една от тези страни. За допълнително спокойствие и защита на потребителите, ако изразходват включените мегабайти в рамките на 24 часа, достъпът им до интернет се преустановя, докато не изтекат 24 часа или не активират нов пакет.

Роуминг пакетите на Yettel могат да бъдат активирани по всяко време от клиентите. Те могат да изберат пакет от мобилното приложение и сайта на Yettel, със SMS с текст BTS за пакет S и BTM за пакет М на 12110 или от автоматичното гласово меню на *123#, опция 6/2. 

Клиентите на предплатена мобилна услуга от Yettelсъщо могат да се възползват от пакетите с пет пъти повече мобилен интернет в страните от зона „Балкани и Турция“.

За Yettel:

Yettel България е телекомуникационна компания, част от PPF Group, която свързва над 3 милиона потребители с хора, технологии и бизнеси. В изпълнение на своята мисия да бъде най-доброто място за покупка и притежание на устройства, Yettel осигурява на своите клиенти цялостна екосистема от премиум продукти и услуги, заедно с изключително клиентско изживяване.

През своята над 20-годишна история на българския пазар компанията успешно се утвърждава като пионер в областта на мобилните мрежи, като става първият български телекомуникационен оператор със седем последователни Best in Test сертификата за най-добра мрежа, присъдени от международната организация за сравнителен анализ umlaut, част от Accenture.

Компанията има над 1900 служители, разполага с търговска мрежа от над 180 магазина, а мобилната ѝ мрежа покрива над 99% от населението на България.

За повече информация, моля, посетете yettel.bg.