Оферти

Слънчева Палма де Майорка

   
Слънчева  Палма де Майорка

Няма да сгрешите, ако изберете мястото на вашата почивка да бъде остров Палма де Майорка.
Всяка едно кътче от това вълшебно място е готово да разкрие пред вас красота и задоволство от макар и малкия престой по време на вашата почивка. Съчетанието от слънце, плажове, забележителности, вкусна храна и нощен живот е рядкост да се намери на едно място, а Палма ви предлага всичко това  заедно. Ако сте любители на бурен нощен живот можете да посетите близките градове Палма Нова и Магалуф или да се отправите с ферибот за двудневен купон до Ибиса –меката на нощния живот.
Отдайте се на вашата незабравима  почивка!

 
1ви ден

Сборен пункт на летище София за директен редовен полет на България Еър до Палма де Майорка.. След кацане на летището ви очакват представители на фирмата партньор за кратък трансфер до хотела и регион който сте резервирали за вашата почивка. Настаняване. Нощувка
 
От 2 ри до 7 ми ден 

Ще имате възможност да се включите в предлаганите от нас допълнителни екскурзии, които са срещу допълнително заплащане и е желателно да се резервират от София.
За всички които предпочитат да се отдадат на почивка и спокойствие, ще могат сами да се разходят в околностите  в зависимост от местонахождението на избрания хотел.
8 ми ден

След закуска  и предварително определен час на трансфер  се отпътува към летището в Палма де Майорка  за обратен полет до София.
Приключва едно  незабравимо пътешествие със събрани безброй спомени и емоции.
 
За повече информация вижте ТУК.