Новини Хотели

Гранд хотел София отпразнува 20 години

   
Гранд хотел София отпразнува 20 години

Grand Hotel Sofia отпразнува своята 20-та годишнина с грандиозно парти под наслов "'Two decades of elegance, one Grand Experience'' - "Две десетилетия елегантност, едно Гранд преживяване."

Събитието в градината на хотела събра на едно място бизнес вчера елита на София, представители на институциите на Република България, посланици и делегати от дипломатическите мисии в София, популярни звезди от творческите среди и дългогодишни приятели на хотела. 

Специално за повода лятната градина бе изцяло трансформирана, за да преплете в едно история, изкуство и модернизъм в самото сърце на столицата. Червен килим, кристални полилеи, артисти, биг бенд, кулинарна обиколка през историята на хотела и DJ парти бяха част от програмата. 

Над 400 партньори, гости и приятели на хотела, взеха участие в бляскавата вечер. Заедно с екипа на хотела те отпразнуваха, че вече 20 години заедно създават историята на Grand Hotel Sofia и ще продължат да градят непреходната елегантност на най-успешния български бранд сред петзвездните хотели в столицата.


Димо Христов