Новини Турагенции

Стартираха записванията за Египет през есента

   
Стартираха записванията за Египет през есента
Египет е обичан от българите
  Екватор

Започнаха записванията до най-търсената дестинация за есента - Египет. “Екватор” официално отвори записванията за есенните си програми до Хургада, Марса Алам, Алмаза бей или Шарм ел Шейх. Отделно туроператорът е подготвил и богата селекция от екскурзии като “Перлите на Египет” - Кайро и Хургада с посещение на пирамидите и музея. Има и обиколни екскурзии като "Величествен Египет" или "Приключенски тур".

От друга страна “Екватор” имат и атрактивни предложения, които залагат на обиколка на цялата страна. Най-лесният начин това да се случи е чрез круиз по реката Нил, който превежда туристите през повечето важни точки от страната.

Всички тези предложения правят Египет страхотен избор за всеки, който иска да планира есенна ваканция, изпълнена с много незабравими спомени. Има възможности за полети от София и Варна, а достъпните цени правят програмите на “Екватор” тотален фаворит.

▷ Hurghada Guide: What to See & Do, Tips | Egipto Exclusivo

Цените започват

от 930 лв. и включват различни удобства в зависимост от избрания пакет. Във всеки случай обаче пакетът покрива самолетен билет с включени летищни такси и регистриран багаж 20 кг/ 5 кг ръчен багаж с авиокомпания European Air Charter, 7 нощувки на база All Inclusive в хотел по избор на клиента, трансфер летище - хотел - летище, медицинска застраховка “Помощ при пътуване” от "Евроинс" с покритие 10 000 евро (Traveller, Вариант А), бонус пакет “Максимална сигурност”- възстановяване на заплатената сума, в случай на забрана за пътуване по медицински причини, и представител на туроператора.

Курортите

Хургада, Марса Алам, Алмаза бей и Шарм ел Шейх в Египет са идеални за семейни почивки поради множество причини. Хургада предлага широк избор от хотели с детски клубове и анимация, както и безопасни пясъчни плажове. Разнообразието от водни спортове и аквапаркове осигурява забавления за всички възрасти.

В Марса Алам семействата могат да се насладят на чисти и спокойни плажове, изключителни възможности за шнорхелинг и гмуркане, както и на посещения на национални паркове като Вади ел Гемал. Алмаза бей се отличава с луксозни хотели и красиви плажове, които предлагат безопасни условия за къпане и множество семейни удобства като детски клубове и специални програми за деца.

Шарм ел Шейх

предлага забавления като аквапаркове и тематични паркове, коралови рифове за гмуркане и шнорхелинг, както и организирани екскурзии до планината Синай и сафари в пустинята. Всеки от тези курорти предоставя разнообразие от дейности и удобства, които гарантират незабравими преживявания и релакс за цялото семейство.

Marsa Alam. Magnificent coral reef in Egypt | Brate

Ако обаче предпочитате по-интензивна почивка, то задължително трябва да разгледате и екскурзиите на “Екватор”. За тези, които посещават Египет за пръв път, е добре да разгледат организираните екскурзии. Те успешно съчетават релакса на плажа с посещението на някои от най-важните египетски забележителности. Традиционно се посещават

Пирамидите и Сфинкса,

както и Националният египетски музей в Кайро, както и някои по-отдалечени дестинации като Долината на царете и Асуан. Това позволява на всички посетители да се посветят максимално в египетската история и култура.

How to Enjoy Your Tour in Aswan City 2024 - Trips in Egypt

Съчетавайки всички тези страхотни качества, Египет предлага перфектната комбинация от комфорт, забавления и приключения за цялото семейство. Всяка от програмите на “Екватор” предоставя разнообразие от дейности, живописни гледки, както и удобства, които отговарят на нуждите на малки и големи. Независимо дали търсите релакс или вълнуващи преживявания, ваканцията в Египет ще задоволи всички очаквания и гарантира прекрасни спомени.

Йоана Шомова