Новини Хотели

Новият бутиков хотел Natura в Бургас ще посреща туристи целогодишно

   
Новият бутиков хотел Natura в Бургас ще посреща туристи целогодишно
Хотел Natura е в кв. Сарафово
  Хотел Natura

Новият четиризвезден хотел Natura All Seasons Boutique в кв. Сарафово в Бургас ще посреща туристи целогодишно. Това обяви за TravelNews Даниела Дякова, собственик на комплекса. За целта ще се разчита на изградения СПА център, с който ще може да се удължава летния сезон. „Надяваме се да посрещаме много бизнес гости през зимния сезон и за мероприятия“, каза Дякова. В близост има футболно игрище, което ще дава възможност за съчетаването на спортни програми.

Даниела Дякова посочи, че за този сезон ще посрещат български туристи, но и много норвежци, англичани, германци, поляци и чехи.

Хотел Natura е разположен на първа линия на морето и разполага с 45 помещения, които са идеална комбинация между елегантен дизайн и съвременен комфорт. Видовете помещения са двойни стаи (стандарт и делукс), апартаменти с 1 спалня (стандарт и ВИП) и фамилни апартаменти с 2 спални (стандарт и делукс). Част от хотела е ресторант „Олеа“, с капацитет на вътрешна зала – 80 места и 40 места навън, предлагащ ястия, приготвени с подбрани сезонни продукти.

Сградата на хотела се състои от 3 надземни етажа, партерно ниво и подземен паркинг. Във всяко едно от двете крила в хотела е разположен асансьор, който да осигурява свободното и улеснено придвижване на гостите в хотела.

Хотел Natura разполага с прекрасна СПА зона като основна атракция е слънчевата стая, подчерта Даниела Дякова. Освен това има вътрешен басейн, пречистван със солна електролиза, джакузи, финландска сауна, арома-билкова сауна, парна баня и солен релакс. Гостите на хотела могат да използват и големия външен басейн със зона за деца, чадъри и шезлонги, подходящи за отдих на слънце. За най-малките посетители, на възраст между 3 – 10г., има специално оборудван детски кът, а за забавлението на подрастващите – игрална аркадна зала.

За корпоративните клиенти са предвидили конферентна зала „Натура“, с капацитет 80 места и телевизор 75 инча, подходящ за визуализация на презентации и дигитални фирмени обучения.

Бутиковият СПА хотел е вашето място, където всеки детайл излъчва хармония и уют. Потопете се в красивия свят на персоналното обслужване, стилно обзаведени стаи и внимателно подбрани удобства. Без значение дали релаксирате край басейна, глезите се с процедури в СПА центъра, наслаждавате се на гурме изкушения и освежаващи коктейли, или се разхождате по крайбрежието – всеки миг тук е празник за сетивата.

Мирослав Иванов